banner32

ZEYÇED Genel Muhasip'i, Tozkoparan’ın oğlu ,Berat Evlendi!

Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden ,Zeytinburnu - Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Genel Muhasip’i Psikolog Nurten Tozkoparan’ın oğlu Berat Tozkoparan, Seher İnal ile Ambarlı’da Kır düğünü ile evlendi.

ZEYÇED Genel Muhasip'i, Tozkoparan’ın  oğlu ,Berat  Evlendi!
 Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden ,Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED ) Genel Muhasip’i Psikolog Nurten Tozkoparan’ın oğlu Berat Tozkoparan, Seher İnal ile evlendi. 

Avcılar- Ambarlı Sahilinde “ Baler Kır Bahçesi” nde  gerçekleşen yemekli düğün törenine, (ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Gündüz ,  ZEYÇED   Genel Sekreteri  Sefer Cengiz, Genel Muhasip Psikolog Nurten Tozkoparan ,Yönetim Kurulu Üyesi Şair Gülser Bal, CHP Zeytinburnu eski ilçe başkan yardımcısı  Bülent Yalçınkaya,Siyasetçi işadamı Seyfi Taşkın,Fatih Umuttur Projesi Kurucusu ve Başkanı Umut Gezici,iş adamlarından Süleyman Candan ve eşi,Orhan Demirhan ,psikolog yasemin Koşal , gelin   ve  damadın   arkadaşları ve akın akrabaları ile 400 yakın davetli katıldı.

Açık havada, yeşillikler arasındaki yemekli kır düğün törenine katılan davetlilere, damadın annesi Nurten Tozkoparan  ve  dedesi  eski  Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Tozkoparan  ile ,gelinin annesi Mine İnal kapıda karşılayarak  muhteşem  bir ev sahipliği yaptı.

 Davetlilerin doyasıya eğlendiği  muhteşem   gecenin adından, Tozkoparan  ailesinin yeni evli çiftleri ,Antalya’ya  balayına gitti.. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali gündüz
Ali gündüz - 8 yıl Önce

Aileleri kutlar. Gençlere mutluluklar dileriz..

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34