banner32

Temmuz Ayının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Zeytinburnu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısının 1.Birleşimi yapıldı. Toplantıda Divan başkanlığını 1 meclis başkan vekili Cemal Merdan yaptı. Katip üyeler ise, Cüneyt Tezcan ve Mehmet Şirin Çelik oldu.

Temmuz Ayının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
 Toplantı’da şunlar konuşuldu:

Ak Parti Grup Başkan vekili Mehmet Altuntaş meclis üyelerinin geçmiş Ramazan bayramını tebrik etti. Altuntaş daha sonra ise ülkenin birlik ve beraberliği için çalışırken şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diledi.

Düzgün Kaya 24 sene önce yaşanan Sivas olayında hayatında kaybeden Aydınla’a Allah’tan rahmet diledi

CHP meclis üyesi Düzgün Kaya 24 yol önce yaşanan Sivas olaylarında hayatını kaybeden 33 aydın,2 otel çalışanı ve için rahmet diledi.

Diğer CHP Meclis üyesi Özgür Aydın’da yaptığı konuşmada Sivas ve Erzincan Başbağlar ‘da katledilen yurttaşlara Allah’tan rahmete diledi. Aydın akabinde de CHP olarak yıllardır Parti olarak Gülen hareketi için F tipi yapılanmanın tehlikelerine dikkat çektiklerini buna karşın AKP tarafından eleştirildiklerini ama bugün haklı çıktıklarını söyledi.

Aynı yapının diğer versiyonları olan kurum ve kuruluşlara yapılan yardımların da er yada geç devletin başına bela olacağını ifade eden Aydın DEVLET DAİMA 20 YAŞINDA Yerel yönetimlerin dernek ve vakıflara katkı vermek yerine Devlet kurumlarına katkı ve destek sunmaları gerekir dedi.

Diğer bir CHP Meclis üyesi Cengiz Pektaş da Marmaray Zeytinburnu durağının açılış tarihinin ne zaman olacağına ilişkin önerge verdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34