banner32

Sevgi Grubu Kurucusu Gündüz’den, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü“ nü kutlaması!..

Alo Afiş “Sevgi Grubu “Kurucusu ,Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili Ali Gündüz" her yıl olduğu gibi, bu yılda çalışan Gazeteciler Günü'nü candan kutlarım " dedi.

Sevgi Grubu Kurucusu Gündüz’den,  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü“ nü kutlaması!..
 Yıllardır sosyal çalışmaları ile tanınan gazeteci dostu, Ali Gündüz,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle bölgede görev yapan yerel basın, ulusal basın temsilcileri ile tüm yurttaki basın mensuplarının “10 0cak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Sevgi Grubu Kurucusu ,İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı Basın Danışmanı ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz, Mustafa Kemal Atatürk’ün basın çalışanları için söylediği “Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir. (1922) Sözünün ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Gündüz "Basın olmasaydı ,Türkiye ve Dünyada ki haberlerden anında haberimiz olabilir miydi?... İçimizden birileri olan, Kutsal bir görevi yerine getiren ve görevleri uğruna canlarını ortaya atan, mesleklerini tutkuyla yapan tüm gazetecilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlık,mutluluk ve başarı dileklerimizle,saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34