banner32

Murat Aydın Günümüzü unuttu

Dün 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü idi. Uzaktan yakından bir çok İstanbul İlçe belediye başkanı SMS.Twitter,Face book ve benzeri yollarla gazetecileri tebrik ederken Zeytinburnu Times Gazetesi,İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv.nin merkezinin bulunduğu Zeytinburnu ilçesinin belediye başkanı sayın Murat Aydın bizlerin gününü unuttu.

Murat Aydın Günümüzü unuttu
Başkan'ın ekibinde doymuşluk mu var yoksa basını önesmemiyorlar mı ?

Belediyenin bizleri davet ettiği her türlü etkinliklerini  hem gazete,hem tv hem de haber portalları olarak takip ediyoruz ve okurlarımıza duyuruyoruz.

Kendi merkezimizin bulunduğu ilçe beledeye başkanı tarafından günümüzün hatırlanıp tebrşk edilmesini beklemek veya istemek çok uç bir istek olmazsa gerek. Ancak Basın büto ve özel kalem de yeterli sayıda personel olduğu halde merkezi ilçede olan 2 -3 gazetenin çalışan gazeteciler gününü kutlamak bizce ciddi bir eksiklik olsa gerek.
 
Bu eksiklik belki  sayın başkan ve ekibi tarafından önemsenmeyebilir ama emeklerin takdir edilmesi bakımından bir telefon edilip gazetecilin gönlü alınsaydı sanki daha iyi olurdu gibi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34