banner32

ROMDER Demokrasi Nöbetinde

15 Temmuz 2016 Askeri darbe girişiminden sonra Türkiye’nin 81 vilayetinde olduğu gibi İstanbul’un da bir çok ilçesinde halk meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. Zeytinburnu 15 Temmuz Özgürlük Meydanı da halkın nöbet tuttuğu önemli bir mekan olmaya devam ediyor.

ROMDER Demokrasi Nöbetinde
 ROMDER Zeytinburnu 15 Temmuz Özgürlük Maydan’ında ki Demokrasi Nöbetine katılmaya devam ediyor
Gazetemize açıklama yapan ROMDER başkanı Muhterem Gül şunları söyledi ”Darbelerin demokrasi ve insan haklarına karşı yapıldığını hepimiz biliyoruz.  Darbeciler başarılı olduğu zaman sadece iktidar partisi değil herkes özgürlüğünü kaybetmek zorundadır. 

Bundan dolayı da ROMDER olarak demokrasimize, özgürlüğümüze sahip çıkmak için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı  meydanlara davet ettiği günden bu yana biz Roman  vatandaşları sürekli Zeytinburnu 15 Temmuz Özgürlük Meydanı’nda Demokrasi nöbetlerine katılıyoruz. 

Biz sürekli seçilmiş iktidarın, demokrasinin ve halkın yanında yer alıyoruz. Yaşasın demokrasi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti diyen Muhterem Gül darbeciler tarafından hayattan koparılan 238 vatandaşımız için Allah’tan rahmet  yaralılara da acil şifalar diledi”.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34