banner32

Şampiyonluk İçin Sahaya Çıktılar, Gönülleri Kazandılar

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Bilgi Evleri Arası 7. Futbol Turnuvası izleyenleri futbola doyurdu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada Merkezefendi Bilgi Evi birinci, Sümer Bilgi Evi ikinci, Yenidoğan Bilgi Evi üçüncü oldu.

Şampiyonluk İçin Sahaya Çıktılar, Gönülleri Kazandılar
 Bilgi Evleri Arası 7. Futbol Turnuvasında her yıl olduğu gibi bu yıl da sevgi, kardeşlik, centilmenlik ve rekabet kazandı. Çekilen kura sonucu turnuvanın ilk karşılaşmaları Merkezefendi - Veliefendi, Sümer - Seyitnizam ve Yenidoğan - Yeşiltepe Bilgi Evleri arasında oynandı. Beştelsiz Bilgi Evi ise bay geçerek direk yarı finalden turnuvaya dahil oldu. Tüm maçların Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde yapıldığı turnuvada, Yenidoğan Bilgi Evi, Yeşiltepe Bilgi Evi’ni 8-0 gibi farklı skorla mağlup ederken, Sümer Bilgi Evi, Seyitnizam Bilgi Evi’ni 6 -2’lik skorla geçerek adını yarı finale yazdırdı. Turnuvanın ikinci gününde karşı karşıya gelen Merkezefendi ve Veliefendi Bilgi Evleri’nden ise 2-1’lik skorla galip gelen Merkezefendi Bilgi Evi adını yarı finale yazdırdı.

Yarı final mücadelelerinde turnuvanın favori ekibi Sümer Bilgi Evi, Yenidoğan Bilgi Evi’ni 6-1’lik skorla mağlup ederken, Merkezefendi Bilgi Evi, Beştelsiz Bilgi Evi’ni 11’e 3 gibi farklı bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Turnuvanın son gününde final maçından önce 3’üncülük maçı oynandı. 3’üncülük için karşı karşıya gelen Yenidoğan ve Beştelsiz Bilgi Evleri’nden Yenidoğan Bilgi Evi, 7-0 galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

ŞAMPİYON MERKEZEFENDİ BİLGİ EVİ

Finale çıkan Merkezefendi ve Sümer Bilgi Evleri arasında tadına doyulmaz bir futbol maçı sergilendi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği, takımların kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada Merkezefendi Bilgi Evi, Sümer Bilgi Evi’ni 1-0 yenerek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Koç ve Bilgi Evleri Koordinatörü Necmettin Işık’ın izlediği karşılaşmada, üyeler tribünlerden her iki takıma tam destek ve moral verdi.

“Biz Birlikte Türkiye’yiz” yazılı pankartla sahaya çıkan oyuncuların ter döktüğü maçta Bilgi Evleri üyeleri, hazırladıkları birbirinden gösterişli pankartlarla final maçına ayrı bir renk kattı.

Günün sonunda ise Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, turnuvaya katılan bütün futbolcuları tebrik ederek, oyunculara madalya ve kupalarını takdim etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34