banner32

Mehmet Ersarı’nın Annesi Hatice Ersarı Hakkın Rahmetine Kavuştu

Zeytinburnu’nda Türk Dünyasının sevilen ismi olan vakıf insanı Mehmet Ersar’nın annesi hakkın rahmetine kavuşmuştu. Merhumenin vefatında bir hafta sonra Hacı Harabati Vakfı’nda akşam namazına müteakip merhume için hayır yemeği verildi.

Mehmet Ersarı’nın Annesi Hatice Ersarı Hakkın Rahmetine Kavuştu

MERHUMENİN OĞLU MEHMET ERSARI GAZETENİZE ŞULARI SÖYLEDİ

Annemin vefatı sebebiyle, acımızı paylaşan, uzaktan yakından cenazemize katılan, arayan, mesaj atan, taziyemize katılıp başsağlığı dileyen dua eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

Başta her daim yanımda olan yalnız bırakmayan Kırıkkale Valimiz Sn. Mehmet Makas ağabey, Kırşehir Valimiz Sn. Hüdayar Mete Buhara ağabey olmak üzere, Zeytinburnu Kaymakamımız Sn. Dr. Adem USLU, İzmir Aliağa Kaymakamımız Sn. Zekeriya Güney, Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sn. Ömer Arısoy'a Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Müdürlerimize ve Mesai Arkadaşlarıma, Zeytinburnu Mahalle Muhtarlarımıza, Ensar Vakfı Zeytinburnu Şube Başkanımız Sn. Barış Kişo Şube Yönetimi ve Mütevelli Heyetine, Ülkü Ocakları Zeytinburnu İlçe Başkanımız Sn. Yasin Ekiz ve Yönetimine, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanımız Sn. Habip Kapıcıoğlu ve Yönetimine, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanımız Sn. Selami Delibalta ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Emrehan Sav ve Yönetimine, Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanımız Sn. Onur Dolar ve Yönetimine, Uluslararası #DoğuTürkistan STK'ları Birliği Başkanımız Sn. Hidayet Oğuzhan ve Yönetimine, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu Başkanımız Sn. İsmail CENGİZ, İstanbul Times Medya Grubu İmtiyaz sahi gazetei yazar Hüseyin Çetiner’e Federasyona Üye Dernek Başkanlarımıza, Hizmet-İş Sendikası İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Canpolat ve Yönetimine, #TürkDünyası #Türkistan Derneklerinin Başkan ve Yönetimlerine, bilcümle büyüklerime, gönül dostlarıma, arkadaşlarıma ve camiamıza, en önemlisi de akrabalarıma tüm kalbimle canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bizde İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times medya Grubu olarak merhume Hatice Ersarı’ya Allah’tan rahmet başta evladı Mehmet Ersarı olmak geride kalan yakınlarına sabırlar dileriz

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 08:50

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34