banner32

Zeynep Ve Fatih Mutluluğa Evet Dedi

Zeytinburnu ilçesinin sevilen ve tanınan ailelerinden Damaoğlu ailesi evlatları Fatih’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadılar. Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy’un kıydığı nikahın şahitleri arasında Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan’ın olması Nikah törenine ayrı bir renk kattı.

Zeynep Ve Fatih Mutluluğa Evet Dedi

SALON TIKLIM TIKLIM DOLUYDU

Her iki ailenin yakınları genç çiftleri mutlu gününde yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak olmaları anne ve babaları mutlu etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi - Hüseyin Çetiner 

Nikahı kıyan Zeytinburnu belediye başkanı Ömer Arısoy merasime başlamadan önce damadın babası eski meclis üyesi iş insanı Abdurrahman Damaoğlu’nu sahneye davet ederek bende her iki aile adına katılımcılara teşekkür edebilirim ama siz buyurun bir konuşma yapın dedi. Sahneye çıkan baba Damaoğlu şunları söyledi ”Bu nazik jestinden dolayı Belediye başkanımız Ömer Arısoy başkanımıza her iki aile adına çok teşekkür ederim. Uzaktan yakından bu mutlu günümüze icabet eden bütün davetlilere her iki aile teşekkür ederim” dedi.

ARISOY’DAN GÜZEL BİR JEST EVLİLİK CÜZDANINI ÖNCEKİ BAŞKAN EMECAN’ATAKİDM ETTİ SİZ TAKDİM EDİN DEDİ …

Başkan Emecan’da evlilik cüzdanını ve mikrofou başkan Arısoy’dan alıp şunları söyledi “Öncelikle oğlu Fatih için nikah şahidi olmamı isteyen Abdurrahman Damaoğlu’a teşekkür ederim. Diğer bir teşekkürümde Belediye başkanımız Sayın Ömer Arısoy’a yapmak isterim başkan nezaket gösterip evlilik cüzdanını genççiftlere teslim etmek için bana verdi. Ben de diğer şahit arkadaşlarımı davet ederek beraber vermek isterim diyerek gelin ve damana beraber cüzdanı vererek her daim mesut ve mutu olun dedi.

İstanbul Times Medya Grubu olarak bizde Zeynep ve Fatih’e bir ömür boyu mutluklar dileriz.

Kaynak: İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34