banner32

Bilge Nesil Öğrencileri Kahvaltıda buluştu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri içinde Bilge Nesil üyesi olan yüzlerce öğrenci ve ailesi İBB Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde Belediye başkanı Murat Aydın’ın da katıldığı kahvaltı oldukça renkli geçti.

Bilge Nesil Öğrencileri Kahvaltıda buluştu
 Bilgi Evi Koordinatörü Veli Koç ve ekibi muhteşem bir organize yapmıştı

Bilgi Evlerinde eğitim alan öğrencilerin şiir,türkü ve enstrüman resitali ilgi ile dinlendi.Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yapılan kahvaltılı toplantıda öğrencilerin başarısından dolayı mutlu oldu.

Bilge Nesil öğrencilerini,Anne ve Babalarını da kutlayarak güzel çalışmaların içinde bulunuyorsunuz.Ben sizleri can-ı gönülden kutluyorum. Bilgi evi hocalarımızı da kutluyorum. Ancak biraz daha çok çalışmalarını istiyorum dedi. Kura ile yapılan çekilişte 15  tane bilgi evi üyesine içinde değişik hediyelerin olduğu bir okul çantası hediye edildi.

Bilgi Evleri Genel Koordinatörü Veli Koç misafirleri ile yakından ilgilenerek hepsinin memnun ayrılması adına elinden gelen çalışmaları yaptı.

Kahvaltılı Toplantıya, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, Kültür Müdürü Mustafa Aydın,Basın danışmanı Enes Buladı,Beştelsiz mahalle muhtarı Adem Yavuz,Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül başta olmak üzere çok sayıda bilgi evi sponsoru da kahvaltılı toplantıya katıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34