banner32

85.Sokağın Adı Kazım Karabekir Paşa olsun...

Telsiz Mahallesinde bulunan Dikilitaş'ta yıllardır yazılan Kazım Karabekir caddesi resmiyette olmazsa bile bu kaide üzerinde duruyordu. Zeytinburnu Belediyesi sokaklara isim arıyor ancak mahalli basın ile bir şey paylaşma gereği duymazsa da biz halktan aldığımız önerileri yazmaya devam edeceğiz...

85.Sokağın Adı Kazım Karabekir Paşa olsun...
Merhum Telsiz Mahalle Muhtar İmdat Toraman'ın da hayali 85.Sokağın ismi ya Kazım Karabekir Paşa olsun Ya da Fatih Sultan Mehmet hayali gerçek olsun 

Zeytinburnu Belediyesi kimsenin çok dikkat etmediği Pankartlarla vadandaştan sokaklara isim önerisi istiyor.

Ancak İlçenin en çok okunan gazete ve haber portllarına bir basın açıklaması gönderme lütfunda bulunmuyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Zeytinburnu Belediyesi sokaklara astığı pankartlarla vatandaşa seslenerek sokağına hangi ismin verilmesini istiyorsanız oy kullanın diyor. Yerel basından istifade etmeyi düşünmeyen belediyenin yaptığı bu uygulamanın sadece göz boyama amaçlı olduğu ifade eidliyor.

B
elediyenin amacı çok kişi ankete katılsın ve halkın istediği isimlerin sokaklara verilmesi olsaydı daha çok vatandaşın duyması adına yerel basından istifade etmeyi düşünürdü. Belediye bu çalışmasını haber yapalım diye bir basın bülteni göndermeyi dahi gereksiz görecek kadar basını dışlaması kabul edebilebilir değil.

Demokratik çalışmaların içinde basın ve STK.lar olmalıdır

Kamu kurum ve kuruluşları toplumun genelini ilgilendiren çalışmalarda basının ve STK.ların desteğini almalıdır. Zeytinburnu Belediye başkanlığı  da bir çok cadde ve sokaklara isim önerisi beklediğini pankartlarla duyurmaya çalışırken gençlerin   % 60'ından fazlasının sosyal medyayı ve haber portallarını kullandığını bilmesine rağmen sokak ve caddelere isim verilmesi gibi önemli bir çalışma da ilçenin en çok okunan gazeteleri ve haber portallarına kısa bir basın bülteni dahi göndermeyi gereksiz görmesi belediyenin basına bakış açısını ortaya koyması bakımından dikkate şayandır.

Zeytinburnu Belediyesi haksız ve yersiz bir şekilde yerel basına ambargo uygulayarak bir yere varamaz.Bize karşı yapılan hata ve yanlışlara rağmen   ilçemiz adına yaraşır yayıncılık yapmaya devam edeceğiz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34