banner32

Ak Parti'nin bu günkü durağı da Sümer Camisi oldu

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığı yıllardır yaptığı sabah namazı akabinde cami cemaati ile kahvaltı etme geleneğini bu sefer Sümer camisi cemaati ile sürdürdü.

Ak Parti'nin  bu günkü durağı da Sümer Camisi oldu
 Sümer camii cemaati kahvatıya ilgi gösterdi 

Adalet ve Kalkınma Partisinin önemli sosyal sorumluluk çalışmalarından birisi olan Camii cemaati ile Cuma sabah namazından sonra yaptığı kahvaltı programının bugünkü durağı Sümer mahallesinde bulunan Sümer camisinde yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi  

Ak Parti ilçe başkanlığının yaptığı sabah namazından sonraki kahvaltıya İlçe başkanı Bahattin Ünver,Belediye başkanı Murat Aydın,yardımcıları Gökhan Kasap,Mehmet Zafer Alsaç ,Ak Parti Belediye meclis üyeleri gurup başkan vekili Mehmet Altuntaş, Mahalle başkanı Recai Memiş başta olmak üzere çok sayıda meclis üyesi,meclis üyesi aday adayı ve Ak Parti ilçe başkan yardımcıları katıldı.

Bahattin Ünver yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi "Biz bu etkinliği yıllardır yapıyoruz. Bundan dolayı da halkımız bunu seçim için yapmadığımızı biliyor. Biz gelecek seçim için değil gelecek nesil için çalışıyorıuz. Bundan dolayı da Hedef 2023 ve daha uzun hedefimiz de 2071 dir diyoruz.
Bugün bizi yalnız bırakmayan camii cemaatimize teşekkür ediyorum"
 dedi

Zeytinburnu Belediye Başkanı ve yeniden aday Murat Aydın kendisini yalnız bırakmayan ilçe halkına teşekkür etti

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 'da kahvaltıya katılan Camii cemaati ile teker teker tokalaşarak hal hatır sorması cemaati memnun etti. Murat Aydın Gazetemize yaptığı özel açıklamada şuları söyledi "Her seçim elbette önemlidir. Biz hiç bir seçimin önemsiz olduğunu düşünümedik ve bu konuda açıklamada yapmadık. Ancak Gezi ve 17 Aralık Opresyonunun basit birer çalışma olmadığını basiret ve feraset sahibi halkımız bunu gördü. Başbakanımız da bu seçimin İstiklal ücadelemiz kadar önemli olduğunu vurgularken iç ve dış şer odakların ülkemiz üzerinde ne tür oyunlar oynamak istediğini istihbarat raporları ile bildiği için seçimin onlara cevap olacak şekilde bir sonuç ile çıkmasına çalışıyor" dedi.

Sümer Camisindeki kahvaltıdan sonra Ak Parti Zeytinburnu yönetim kurulu üyesi Mustafa Aslan'ın Emlak ve inşaat bürosunda İstanbul ile alakalı siyasi bir sohbetten sonra Başkan Aydın ve Ünvverilçe binasındaki koordinasyon toplantısına katılmak üzere ayrılması ile sahah programı bitmiş oldu.

Kaynak:istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
Resmiye Göç
Resmiye Göç - 10 yıl Önce

Sayın Murat Aydın , Sümer Cami cemaatine , 16-9 gökdelenlerine fazladan 180 daire yaptırdığını , şimdide bunları yıkma kararı aldığı ve böylece Zeytinburnu halkını 500.000.000.Tl (eski parayla 500 trilyon ) zarara uğrattığını anlatıp, haklarını helal etmelerini de istedi mi ?

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34