banner32

Sanatçı Salih Can,Oğlu Ercan’ı Şölenle Askere Uğurladı

Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Salih CAN ve eşi Fatma CAN, küçük oğlu Ercan’ı, askere uğurlarken Yıldızlar Düğün Salonu’nda muhteşem bir müzik şöleni düzenledi.

Sanatçı Salih Can,Oğlu Ercan’ı Şölenle Askere Uğurladı
 Asker uğurlaması Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN, Veliefendi Mahallesi MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Fethi Ahmet ALPARSLAN ve eşi Av. Harika ALPARSLAN, , MHP İlçe Başkanı Nazir GÜLER, Teşkilat Başkanı Metin ŞÖNGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti EKM Başkanı Selma ÖZTÜRK ,YKM Başkanı Aliye ÖZTÜRK, Rumeliler Federasyon Başkanı Ayhan BÖLÜKAŞI, Vakıf Motel Yönetim kurulu Başkanı  İş adamı Ahmet ÇELİK, Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem YAVUZ,Çırpıcı Mahalle Muhtarı Zeki ŞENTÜRK, Zeytinburnu Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Recep AKAN ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Şemsettin LOKLAR, AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Davut GENÇ, Muhtar Adayı Derya AKKILIÇ, CHP Meclis Üyesi Aday Adayları, Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Kadir ÜNVER,  Ali Gündüz, Yıldızlar Düğün Salanu Kurucusu Baba Şadi YILDIZ,Zeytinburnuspor eski futbolcusu Zekir KESKİN, Balıkesir Gönen - Hodul Köyü Dernek Başkanı Adem KIZILCIK ve eski Başkan Hikmet ŞENER,  Köprülüler Derneği eski Başkanı Şaban LALE ve adını sayamadığımız bir çok davetliler, CAN ailesinin büyükleri olan nineleri Necariye ve Sabiha, CAN Ailesi tüm yakınları Salih CAN ve Fatma CAN ailesini yalnız bırakmadılar. Ağabey Osman CAN, kardeşinin asker şöleninde hayli çoşkulu ve hareketliydi.

RUMELİLİ SANATÇILAR ARDI ARDINA SAHNE ALDILAR

Asker Şöleni etkinliğine Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı ve efsane duayeni Arif ( Aga ) ŞENTÜRK, Ramazan GÜNAY, Kani YILDIZ, Beyo, EKREM, Yusuf ŞEN, Serhat NİSLİ ve Sevim BALKAN, Salih CAN ve ailesini bu şölende yalnız bırakmayarak sahne aldılar ve herkesi coşturdular.Asker türkülerinin öne çıktığı gecede ,duygulu konuşmalar da geceye damgasını vurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34