banner32

Ak Parti Ramazanı verimli değerlendirecek

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetim kurulu üyeleri ramazan bayramından hemen sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına hız verdi. Zeytinburnu Belediye icra kurulu ve Ak Parti Zeytinburnu icra kurulu üyeleri Ramazan ayı ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir araya geldi.

Ak Parti Ramazanı verimli değerlendirecek
Ak Parti ilçe yürütmesi ve Belediye yürütmesi ilçe merkezinde Ramazan ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için istişare toplantısı yaptı


Kurul üyeleri fikirlerini ve çözüm önerilerini açık bir şekilde ifade ederek Belediyenin icra kurulu başkanı Murat Aydın ve Ak Parti’nin icra kurulu başkanı Bahattin Ünver’edüşüncelerini aktardılar.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Ramazan Ak Parti için verimli geçecek

Ak Parti genel başkanı  ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halk ve halkın dini değerleri ile barışık olmasından dolayı Ramazan ayının Ak Parti teşkilatı tarafından verimli bir şekilde değerlendirileceği ifade ediliyor.

Murat Aydın Gazetemize şunları söyledi  “Öncelikle bu hafta başlayacak olan Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Bundan önceki seçimlerde nasıl ilçe teşkilatımız ile iç içe aynı hedefe kilitlenmişsek bu seçimde daha da samimi ve içten bir çalışma ile ilk turda cumhurbaşkanımızı seçmek adına  var gücümüzle teşkilatımız ile birlikte çalışacağız” dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver de gazetemize şunları söyledi ”Ak Parti teşkilatları daima semime hazırdır. 30 Mart 2014 seçimi biter bitmez sandık başkanlarımız ile toplantı yaparak bizde seçim biter bitmez bir sonraki seçime hazırlık başlar dedik ve zaman kaybetmeden Ağustos 2014 ayı içinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  seçim var dedik ve gerekli çalışmaları yaptıkBelediye başkanımızın da dediği gibi amacımız ilk turda Cumhurbaşkanımızı seçerek  yola devam etmek istiyoruz.

Başbakanımız ve genel başkanımızın geçen hafta il danışma meclisimizde dediği gibi iç ve dış güçler ülkemizi de Ukrayna ve Mısır gibi karıştırarak bir  Kaos ortamı oluşturmaya çalıştılar.Hükümetimiz ve halkımızın feraseti ile Gezi ve 17 Aralık Operasyonları çok şükür geri tepki. İnşallah halkımız Ağustos 2014 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de gerekeni yapacaktır.                                                                                                                                                                                                             

Sizin aracılığınız ile Kan ve gözyaşının eksilmediği  İslam aleminin bir an önce bir vicdan muhasebesi yaparak neden bütün sorun ve problemler İslam ülkelerinde meydana geliyor sorusunu kendilerine sormalarını diliyorum.  İnşallah bu Ramazan İslam ülkelerinin uyanışına vesile olur diye düşünmekteyim.  On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34