banner32

Ayhan Şahenk ve Haluk Ündeğer ‘in Projesi dereceye girdi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 39 ilçede bulunan devlet okulları içinde başatmış olduğu proje kapsamında Zeytinburnu ilçesinde Ayhan Şahenk Ortaokulu’nun Okullar hayat olsun projesi ile dereceye girdi. Haluk Ündeğer İlkokulu da Zeytinburnu ilçesinde dereceye giren diğer bir okul oldu.

Ayhan Şahenk ve Haluk Ündeğer ‘in Projesi  dereceye girdi
 İstanbul Times Tv nin yaptığı çekimler Ayhan Şahenk Ortaokulunun birinci olmasına katkı sağladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iyi örnekler proje yarışmasında Ayhan Şahenk Ortaokulu Halkla ilişkiler ve iletişim dalında “Okullar Hayat Olsun, Ayhan Şahenk’te Hayat Var” isimli proje il Milli Eğitim Müdürlüğü Juri heyetince  39 ilçedeki devlet oklarlı arasında yapılan titiz inceleme sonucunda İstanbul Times Tv.nin bir sene önce Ayhan Şahenk Ortaokulunda Okullar hayat olsun projesi kapsamında açılan kurslara devam eden öğrencilerle yapılan söyleşilerin yer aldığı çalışma dereceye girdi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Okul Müdürü Dilek Gürel Gazetemizi bu gelişmeden sonra şunları söyledi; “Bir önceki Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr.Ömer Dinçer zamanında başlatılan okullar hayat olsun projesi ile bir çok branşta kurslar açmıştık. İstanbul Times Tv olarak sizlerde o zaman çekim yaparak çok güzel bir anı yaşamamıza vesile oldunuz.

İstanbul İl Milli Eğitim müdürlüğümüzün başlatmış olduğu proje kapsamında bizde “Okullar Hayat Olsun,Ayhan Şahenk’te Hayat Var” çalışmamız ile yarışmaya girdik. Okulumuzun Halkla ilişkiler iletişim dalında sunum hakkı kazandı.

Bu çalışmada emeği geçen Müdür yardımcım Serkan Segmen,Öğretmenimiz Sabriye Sayın ve hiçbir bedel almadan saatlerce kurslarımızın çekimini ve yayınını yapan İstanbul Times Tv ekibine teşekkür ederim” dedi.

Yayın grubu olarak İstanbul’un 39 ilçesi içinde Zeytinburnu’nunda Ayhan Şahenk Ortaokulu ve Haluk Ündeğer İlkokulunu elde ettikleri başarıdan dolayı kutlarız

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34