banner32

Ayhan Şahenk Ortaokulu’nun sıraları yenilendi

Ayhan Şahenk Vakfı geçen sene Merhum’un adını taşıyan Ortaokulun tüm yenilenme çalışmalarını geçen sene yapmıştı. Bu senede öğrencilerin kullandığı sıra masalar yenilendi.

Ayhan Şahenk Ortaokulu’nun sıraları yenilendi
Okul müdürü Dilek Gürel Şu an okulumuzda kullandığımız materyallerin tümünde yenilendiğini ifade etti

Gürel okullarının bağışçısı Merhum Ayhan Şahenk vakfının geçen sene okulu A’dan Z ye yenilediklerini bu senede bir ihtiyaçlarının olup olmadığının sorulması üzerine yeni okula yeni sıra ve masa olsa iyi olur dediğini ifade etmesi ile vakfın tüm sıra ve masaları değiştirdiğini söyledi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber  

Gürel 3 tır dolusu sıra ve sandalyelerin sınıflara taşınması için peronel yardımı yapan   Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve yardımcısı Semir Demirci’ye teşekkür etti

Gürel yaz ayı olması nedeni ile hiçbir hizmetlinin olmadığını ifade ederek Zeytinburnu Belediyemiz her türlü yardım talebimizi hiçbir zaman geri çevirmediği gibi zor zamanımızda yine bize eleman göndererek öğrencilerimizin eğitim göreceği yüzlerce sıra ve masanın sınıflara taşınmasına katkı yaptı.

Sizin aracılığınız ile başta Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın’a,daha sonra yardımcısı Semih Demirci’ye ve fen işleri müdürü Engin Köklü'ye eğitime yaptıkları hizmet için teşekkür ediyorum. Gürel Ayrıca niyetli oldukları halde samimi bir şekilde sıra ve masaları sınıflara taşıyan belediye personeline de ayrı ayrı teşekkür etti.

Yeni sıra  ve masalar göz kamaştırdı eski sıra ve masalar ihtiyacı olan başka okullara verilecek

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) muhabirleri Ayhan Şahenk Ortaokulu Öğrencilerinin 2014-2015 eğitim ve öğretim sezonunda kullanmaya başlayacağı ve öğrencilere pozitif enerji verecek olan Turuncu renk sıra ve masaları görüntüledi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman Uluocak
Süleyman Uluocak - 10 yıl Önce

Ayhan Şahenk'in başarılı müdürü Dilek hanımı tebrik ediyorum. Okullarımızın tanıtımı konusunda gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı da Istanbultimes ailesine teşekkür ederim.

busra beyhan
busra beyhan - 9 yıl Önce

Ben okulunuzun eski bir ogrencisiyim yenilenmesinde emeği gecen herkesin ellerine sağlık bu arada belirtmek istediğim bir şey var. Okulmuzun inkılap hocası Ahmet Önem okulumuzun müzik öğretmeni Sabriye Sayın ve okulumuzun mudur yardımcısı Serkan Seğmen e sonsuz tesekkur ediyorum ve sizden Sabriye sayın ile televizyona çıkıp okul korosuyla beraber ayhan Şahenk i temsil ettiğimiz videoyu bu sitede görmek istiyoruz tesekkur ederim şimdiden ..

atilla yıldır
atilla yıldır - 9 yıl Önce

Başarılı bir idareci sayın dilek gürel in başarıların devamını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34