banner32

Engelli Vatandaşlar Meydan İftarında Buluştu

Zeytinburnu Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yüzlerce engelli vatandaşı Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Engelli Vatandaşlar Meydan İftarında Buluştu
 Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen Zeytinburnu Belediyesi, engelli vatandaşları Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlediği iftar sofrasında buluşturdu. İftar yemeğinden önce engelli vatandaşların masalarını gezen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,  engelli aileleriyle yakından ilgilenerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ezanın okunmasıyla birlikte Başkan Aydın ve engelli vatandaşlar, hep birlikte dua ederek oruçlarını açtı.

“GÖNÜLLERİMİZİ BİRBİRİMİZE AÇALIM Kİ DÜNYAMIZ DAHA GÜZEL OLSUN”

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Aydın, “İftar saati duaların kabul olduğu bir saattir. Sizlerden öncelikle dünyadaki tüm mazlumlar için dua etmenizi istirham ediyorum. Ülkemizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının artarak ilerlemesini rabbimizden niyaz ediyorum. Ramazan, paylaşma ayı, gönülleri açma ayıdır. Gönüllerimizi ailemize, komşularımıza ve insanlığa açalım. Bizler bu akşam meydanda bu organizasyonu yaptık ama sizler burada olmasanız bu sofranın hiçbir anlamı olmazdı. Burası sizlerle güzel. Aynı şekilde Zeytinburnu, içerisinde yaşayanlarla güzel. Sokaklarımız komşularımızla güzel, Türkiye’miz 80 milyon insanımızla güzel. Birbirimize gönüllerimizi açalım ki dünyamız daha güzel olsun.” dedi.

Tasavvuf sanatçısı Ramazan Söyler’in ilahilerini seslendirdiği program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.



Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34