banner32

Her Türlü Terörü Lanetliyoruz

Son 11 ayda Türkiye’nin değişik illerinde 10 tane barbarca eylem yapan terör örgütleri son olarak 28 Haziran 2016’da İstanbul Bakırköy ilçe sınırları içinde bulunan Atatürk Havalimanında suçlu suçsuz ayırımı yapmadan silahlı ve bombalı eylem ile 41 insanı katledip 147 sini de yaralayan terör örgütleri için “yaşasın cehennem” diyoruz.

Her Türlü Terörü Lanetliyoruz
Türkiye’nin Kalbine Yapılan Saldırı

Dünyanın en işlek havalimanlarından birisi olan Atatürk Havalimanını Ramazan ayında kana bulayan teröristler 41 insanı katledip 147 kişiyi de yaralayarak barbar yüzlerini bir kez daha ortaya koydular. İlke belirlemelere göre  eylemin DAEŞ terör örgütü tarafından yapılmış olabileceği yetkililer tarafından ifade edildi.

Neden Türkiye hep hedef olarak seçiliyor ?

Türkiye  ne zaman ekonomik ve siyasi olarak bir çıkış yakalamak zere iken görünmeyen  bir el devreye girerek ülkenin başına bela olacak bir şeyler icat edilerek ülkenin enerjisi gereksiz yere başka tarafa kanalize edilerek  ülkenin yıllarını boşa harcamayı başardılar bu gününe kadar.

Terör ekonomik ve siyasi olarak ülkeyi içe kapanık hale getirmenin gayretinde  
             
Yaz tatilinin başladığı bu günlerde başlayan Turizm sezonunu baltalamak için özellikle havalimanı Yurt dışı geliş bölümünün seçilmesi tesadüf olamaz.  Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Terminal’inde, dış hatlar gidiş,dış hatlar geliş havalimanının otoparkı olmak üzere ayrı noktalarda patlama meydana geldi.
Onlarca insanın canına kıyan terör saldırısını İstanbul Times Yayın Grubu olarak kınıyoruz

Terör Saldırısı Nansıl  Gerçekleşti ?

Edindiğimiz bilgilere göre İlk olarak dış hatlar terminalinin içersine giren saldırgan bu noktada X-ray cihazına yakalanmadan daha ileriye geçemeyeceğini anladı. Saldırgan, üzerindeki silahla etrafa ateş açmaya başladı. 
Bölgede ki vatandaşların panik yaşaması nedeni ile polis saldırgana müdahale etmede zor anlar yaşadı.  Ateş açarak ileriye doğru giden  teröristin daha da ileri gitmesini havalimanında çalışan polis memuru ateş ederek teröristi vurdu. Yaralanılıp yere düşen saldırgan üzerindeki patlayıcıyı da infak ettirildi.
İkinci canlı bomba ise X-Ray cihazının önünde önce uzun namlulu silahı ile ateş açmaya başladı. Hemen ardından üzerindeki canlı bombayı patlattı.
Üçüncü saldırı noktası ise Atatürk havalimanının Dış Hatlar terminalinin çıkışında meydana geldi. Üçüncü saldırgan önce çevreye ateş etmeye başladı polisler ile çatışmaya girdikten sonra üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirerek toplamda 41 insanı öldürüp 147 sini de yaraladılar.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34