banner32

İşte Fazlıoğlu’nun yeni Zeytinburnu projesi

CHP Zeytinburnu Belediye başkan adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu bugün Zeytinburnu Öğretmenevinde yapacağı çalışmaları animasyonlar eşliğinde yüzlerce kişiye anlattı.

İşte Fazlıoğlu’nun yeni Zeytinburnu projesi
 CHP ilçe başkanı Metin Doğan Murat Aydın’a meydan okudu

İlçe başkanı Doğan selamlama konuşmasında mevcut belediye başkanı Murat  Aydın’ın heyecanını kaybettiğini  iddia ederek Başkan Zeytinburnu’nda hayat var diyor. Hayat kendilerine ve yandaşlarına var halka reva görülen hayat Bitkisel hayattır iddiasında bulundu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Metin Doğan konuşmasında Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Zeytinburnu Artık bir marka diyor. Hayır arkadaşlar burası marka olsa burada yaşayan insanlar başka ilçelere göç etmezler dedi.

İlçe olarak bize de göç geliyor ama Suriye’de dedi. Murat Aydın 15 yılda iki Zeytinburnu yarattı. Birisi sizin oturduğunuz Zeytinburnu diğeri ise plaza ve çok katlı zeytinburnun’da yaşayan kişiler.

Zeytinburnu Belediye başkanı sizin yerinizi KİPTAŞ’a verdi.Orada ikamet edenlerin çoğu’ nun   Zeytinburnu ile alakalı yok.Onların selası bile başka ilçede okunmuyor. Bunlar yaptıkları    saraylara Cami yapmayı unutuyor ama KİPTAŞ’In genel merkezini unutmuyor dedi. Cami ihtiyacını da vatandaşın dairesini 80 bin ile 150 bin TL arasında elinden alarak onların arsasına da cami yapmak istiyorlar değerli arkadaşlar bunun neresinde adalet var soruyorum size dedi.

CHP İlçe başkanı Metin Doğan sinirli ve kızgın bir ses tonu ile yaptığı konuşmasında Murat Aydın’a adeta meydan okuyarak ben burada sizden CHP için oy istemeeceğim.Çünkü CHP Zeytinburnu’ndan daha önemli değildir dedi.

Doğan “AKP” iktidarı sağlığımızı ve şehrimizi bozdu biz de size iki doktor ile geldik

Metin Doğan AKP iktidarının genelde ve yerel de yaptığı icraatler ile halkın sağlığını ve yaşadığı şehrin dengesini bozdu. Biz vatandaşların sağlığı ile Meclis üye adayımız olan Dr.Adil Emecan ilgilenecek.İlçemizin bozulan dengesi ile de kent doktoru Mimarı Mustafa Fazlıoğlu ilgilenecek dedi. Doğan sözlerini şöyle tamamaladı.

Yeni Bulvar,Merkez camisi ve diğer projeler ilgi ile izlendi

Fazlıoğlu 16/9 projesi önlerine gelince mimarlar odası olarak bu bölge bu blokları kaldırmaz dediklerini ifade ettikten sonra Zeytinburnu etrafını Çin Seddi gibi binalar ile çevirmek şehircilik projesi değildir dedi.30 Mart 2014 de seçimi aldığımız zaman ilk iş olarak belediye başkan adayımız Mimar Mustafa Fazlıoğlu’nun yakasındaki  CHP rozetini sökeceğim dedi.

Dr.Adil Emecan toplantıya damga vurdu

Dr.Adil Emecan yoğun alkışlar arasında  mikrofona gelerek şunları söyledi.”Bugün burada gördüğüm tablo muhteşem. Zeytinburnu kanaat önderleri burada. Hepinizin ayaklarına sağlık  dedi. Biz Zeytinburnu insanı ile et ve tırnak gibiyiz. Dr.Adil Emecan neden meclis üyesi adayı oldu diyerek benim bu kararımı eleştirileri duymaktayım. Ben bazı CHP.liler gibi 15 yıldır başkan olup bugün aday gösterilmediği için istifa edenler gibi olamam.

Meclis üyesi sıralamam iyi değil diyerek istifa edenler gibi de olamam.İlçe başkanım bana nerede görev verirse çıkar aslanlar gibi yaparım dedi. Partimiz Mimar Mustafa Fazlıoğlu’nu aday gösterdi. Ben de sonuna kadar elimden gelen her şeyi adayımız için yapacağım dedi.

Mimar Mustafa Fazlıoğlu dersine çok iyi çalışmıştı

CHP Adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu seçildiği zaman bugün sunumunu yaptığıprojelerinin ne kadarını gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği bilinmez. Ancak verdiği emek ve çizdiği projeleri ile heyecan uyandırdığını salondaki yüzlerce vatandaş söyledi.

Fazlıoğlu konulmasına şöyle devam etti “ Zeytinburnu’nun Cumhuriyet dönemindeki tarihini üçe ayırmak mümkün. 1.Si ilçe olduğu 1957’den belediyelik olduğu 1984 yılları arası. İkinci dönemini de 1984’den 1999’a kadar sayarsak bu dönemin ilk belediye başkanı Dr.Muzaffer Çavuşoğlu ilçenin gece kondu dan kurtulup modern bir şehir olması için 1984 -1989 yılları arasında ilçeye hizmet etti.

Hasan Yılmaz 1989-1994 arasında ise Kumcular’ı,Ambarları ve tabakhaneler gibi yüzyıllardır ilçede faaliyet gösteren yerleri kapatarak ilçe dışına çıkarttı. Dr.Adil Emecan döneme ise 1994 -1999 dur bu dönemde bugün ilçemizde binlerce  kişiye hizmet veren kurum ve kuruluşlar kuruldu.

Üçüncü dönemi de 1999.. dan günümüze Murat Aydın’ın devri olarak sınıflandırmak mümkün dedi. Fazlıoğlu hızını alamayarak 15 yılda 8 tane bilgi evi,2 tane kültür merkezi yapan Murat Aydının başarısında bahsetmek mümkün değildir dedi.

Zeytinburnu Öğretmenevinde yapılan toplantının baştan sona çekimini yapan İstanbul Times  Tv  yakında görüntüleri yayınlayacaktır. Sizde www.istanbultimes.tv yi izleyin habersiz kalmayın.


Kaynak; İstanbul Times Hber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34