banner32

Malatyalılar Murat Aydın'ı bağrına bastı

Meclis üyesi adayı Mahmut Şengül'e destek olmak için kalabalık bir ekip ile Seyitnizam caddesi mevlana caddesinde bulunan Malatyalılar derneğinde Murat Aydın'ı ağırlayan dernek yöneticileri Şengül'ün yanında olduklarını söyledi.

Malatyalılar Murat Aydın'ı bağrına bastı
Murat Aydın Malatyalıların hayatımda önemli bir yeri var dedi 

İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri ve İstanbul Times Tv
nin takip ettiği program da dernek başkanı Suat Sarıkaya 
açlış konuşmasında Mahmut Şengül'ün meclis üyesi listesinde Malatyalıları temsil etmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek hemşehrilerine gerek seçim döneminde gerekse de seçimden sonra destek olacaklarını söyledi. Sarıkaya konuşmasını Murat Aydın,Bahattin Ünver ve İstanbul Times Gazetesi ve Tv nin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e hoşgeldiniz diyerek tamamladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Dernek başkanı Suat Sarıkaya'dan sonra kısa bir selamlama konuşması yapan İnşaat Mühendisi Meclis üyesi adayı Mahmut Şengül kendilerine mekanlarını açan Malatyalılar dernek başkanı'na teşekkür ederek kendilerine şeref veren Ak Parti Zeytinburnmu ilçe başkanı Bahattin Ünver'e ve Murat Aydın'a teşekkür etti. 

Bahattin Ünver'de yaptığı kısa konuşma da Malatyalılar Tüccar bir halktır onlar istikrarı sever  onlar hep Ak Parti'ye en yüksek desteği verdiler biz yine bize omuz vereceklerini düşünüyoruz dedi.

Malatyalılar Dernek federasyonu(MADEF) başkanı Yılmaz Durmuş biz Ak Parti'nin ülkeye yaptığı kazanımların farkındayız Malatyalılar % 80 Ak Partiye destek oluyor dedi

Malatyalı olan Gökalp mahalle muhtarı Celal Ertuğrul,Seyitnizam mahalle muhtarı Ömer Algül ve Malatya'lı olan Telsiz mahallesi eski muhtarı ve yeniden aday Necdet Akşahin ve çok sayıda Malayalının bulunduğu toplantı oldukça verimliydi.

Haberin devamı az sonra...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34