banner32

Kağıt toplayıcısı kadın kamyonun çarpması sonucu öldü

Seyitnizam Mahallesinde kağıt toplayan yaşlı bir bayan bugün saat 12.30 da yük kamyonu çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kağıt toplayıcısı kadın kamyonun çarpması sonucu  öldü
Uzun süre Savcı beklendi 

Trafikte büyük tehlike oluşturan kağıt ve diğer atık madde toplayanların tarafik güvenliğini düşünmeden sadece kendilerini düşünmeleri neticesinde zaman zaman trafiği sıkıntıya soktukları biliniyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Mehmet İstemi -Fahri Muhabir 

İstanbul ilçe belediyelerinin bir türlü kontrol altına alamadığı atık madde toplayıcılarının hiç bir trafik kuralına dikkat etmeyerek motorlu araçların seyir halinde olduğu yollarda ilerlemeleri bugün Zeytinburnu Seyit Nizam Mahalelsinde ölümlü bir trafik kazası ile sonuçlandı.

Fatma Ülker onurlu bir şekilde yaşamak için 76 yaşında bile çalışıyordu 

Zeytinburnu'nda 76 yaşındaki Fatma Ülker kağıt toplayarak yaşamını sürdürüyordu. Her zaman yaptığı gibi bugünde sokaklara çıkıp ekmeğini kazanmaya çalıştı. Ancak Çağrı Markete ait 34 JC 3424 plakalı kamyonun çarpması sonucu öldü.

ilerleyen yaşına rağmen kimseden yardım almayarak kendi emeği ile yaşamını sürdüren Fatma Ülker yapılan bütün müdahalere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü Nail Çiftçi Polis tarafından gözaltına alınarak Merkezefendi Polis Karakoluna götürüldü. Merhumenin cenazesi adli Tıp kurumuna kaldırıldı.

Bir an önce bu kişilerin çalışamları bir kurala bağlanmalıdır 

İstanbul Trafiği gibi zaten keşmekeş olan bir alanda hiç bir kural ve kaideye uymadan gelişi güzel el arabalarını yolun ortasına bırakıp çöplerde atık madde toplanyanlarla Belediye yetkilileri bir araya gelip onların trafiği aksatmaması için yardımcı olmaları bundan sonrakli kaza sayılarını daha az indirecektir.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34