banner32

Malatya’dan Geldi Avrasya’da Şifa Buldu

Malatya Başta olmak üzere sağlık sorunu için bir çok hastaneye başvuran Celal Öcal riskli ameliyatı yapmaya yaklaşmayan diğer hastanelerin aksine şifayı Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesi hekimlerinin elinde buldu

Malatya’dan Geldi Avrasya’da Şifa Buldu

52 yaşındaki Sayın Celal Öcal nefes darlığı ve ayaklarında oluşan şişme şikayeti ile Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesine baş vurdu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt


Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.
Esat Akıncı ve ekibi Doç.Dr.Ali Rıza Cenal,Op.Dr.Yerik Junisbekov ve Uzm.Dr Meral Özer tarafından Separe Greft+Aort Kapak değişimi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

Doktorlarının sıkı takibinde hastanede misafir edilen Celal Öcal "Birçok yerde güven hissi yaşayamayıp bu ameliyattan geri dönmüş, ancak bu hastaneye girince dilediğim yaklaşımı ve doktorumu buldum dedim sizlere kendimi emanet ettim şeklinde konuştu.

Celal Öcal konuşmasına şu şekilde devam etti” Prof.Dr.Esat Akıncı hocama ve ekibine beni sağlığıma kavuşturdukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Buraya geldiğimde yürüyemez haldeydim ,şimdi ayağa kalkıp yürüyor, rahat nefes alabiliyorum, tıpkı yeniden doğmuş gibi.

Tüm doktorlarıma ,hastane yönetimine ,servis hemşirelerime göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Celal Öcal'a güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyoruz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34