banner32

Melike ve Erhan Evlendi

İstanbul Times Tv nin emektarlarından Erhan Şahin dostlarının katıldığı bir düğün ile Saray Düğün salonunda dünya evine girdi.

Melike ve Erhan Evlendi
Hep Mutlu Olun Gençler 

İstanbul Times Tv'nin emektarlarından Erhan Şahin Saray Düğün salonunda yapılan düğün ile hayatını Melike Şahin ile birleştirdi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Damadın ve gelinin aile dostları genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Zeytinburnu'nun tanınmış mimarlarından Süleyman Uluocak, İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu, İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda davetli düğüne katıldı.

Neler söylediler ?
 
Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner, Erhan kardeşim'e ve Melike kızımıza ömür boyu mutluluklar dilerim. Düğünleri çok güzel ve samimi bir ortamda geçti. Her ikisine de ömür boyu mutluluklar dilerim şeklinde konuştu.
 
Mimar Süleyman Uluocak şunları söyledi "Erhan kardeşim semtimizin çocuğu. Mutlu gününde yanında olmamız gerekiyordu. Gelinimiz  Melike ile Erhan'a ömür boyu mutlulular dilerim şeklinde konuştu.

İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu'da, insanın hayatında önemli bir yeri olan evlilik merasimi ömür boyu unutulmayacak bir durumdur. Bugün burada Erhan ve Melike kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Erhan ve Melike Şahin ise şunları söylediler 

Öncelikle mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan akraba ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz. İyiki varlar hepsi bizim için çok önemli. Her iki aile adına bizi mutlu eden konuklarımıza teşekkür ederiz şeklinde konuştular".
 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34