banner32

Siz de mi Marmaray'la geldiniz?

Sevilen sanatçı Eşref Ziya Terzi Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği bir konserle 30 Ekim’de dinleyicileriyle buluştu.

Siz de mi Marmaray'la geldiniz?
Sanatçı, konser için sahneye çıktığında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi salonunu dolduran dinleyicilerini görünce, “Yoksa siz de mi Marmaray’la geldiniz?” esprisi yaparak konserine başladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu’nda ilk kez sahne alan ses sanatçısı Eşref Ziya Terzi, konserin başında salonda kendisini bekleyen kalabalığı görünce duyduğu sevinci “Yoksa siz de mi Marmaray’la geldiniz?” sözleriyle esprili bir dille dinleyicileriyle paylaştı. Konserine gelmek için Üsküdar’dan Marmaray’a bindiğini ve toplamda yirmi dakikada Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne ulaştığını söyleyen sanatçı daha sonra konserine başladı.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran kalabalığa Söyle İstanbul, Adını Anıyorum, Sensiz, Dağlar Geçit Verin bestelerini seslendiren Eşref Ziya Terzi’ye konser boyunca dinleyicileri coşkuyla eşlik ettiler.
Bu yıl hac vazifesini yerine getirdiğini ve ülkeye yeni döndüğünü de dinleyicileriyle paylaşan Eşref Ziya Terzi, Gül Ahmedim ilahisinini de yine dinleyicileriyle birlikte söyledi.

Sanatçı sevilen ezgi Şehit Tahtında’yı seslendirdiği sırada ise salondaki dinleyiciler kendisine ayakta ve büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. Konser sonunda “Zeytinburnu’nda böyle coşkulu bir dinleyici kitlesi olduğunu bilmiyordum. Hayatımın en güzel ve anlamlı konserlerinden biriydi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’a bu güzel mekânı Zeytinburnululara kazandırdığı ve beni de davet ettiği için çok teşekkür ederim.” sözleriyle geceden duyduğu memnuniyeti ve duygularını ifade etti.
Eşref Ziya Terzi, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gençleri kırmadı, hepsiyye fotoğraf çektirdi ve gönülleri tekrar fethederek konserini sona erdirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34