banner32

Hanımlara Yönelik Bilgisayar Eğitimi Tamamlandı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri bayanlara yönelik bilgisayar eğitimlerini sonlandırdı. 1 ay boyunca eğitimlere katılan bayanlar eğitimin sonunda Panorama Gezisi’ne katılarak yeni bir yer görmenin keyfini çıkardılar.

Hanımlara Yönelik Bilgisayar Eğitimi Tamamlandı
 Bilgi Evleri’nin bilgisayar kullanmasını bilmeyen hanımlara yönelik düzenlediği programla üyeler bilgisayar öğrenerek hem kendi gelişimlerine katkıda bulundular hem de çocuklarının ödev yapmalarına yardımcı olabilmek için Word, Excel ve Powerpoint gibi ofis programlarını öğrendiler.




Daha önce bilgisayar kullanma konusunda deneyimi olmayan bayanların en büyük problemi çocuklarına bilgisayarla ilgili herhangi bir konuda yardım edememekti. Bilgisayar ve internet kullanımını öğrenen hanımlar şimdi hem çocuklarına yardım ediyorlar hem de kendilerinin dikkatini çeken konular üzerinde internette gezinip bilgi sahibi olabiliyorlar.



Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç: “Çocuklarımızın yetiştirilmesinde annelerimize büyük görev düşüyor, çocuklarının hayata güçlü ve sağlıklı bir başlangıç yapabilmelerini sağlamak devamında onları yaşama hazırlamak konusundaki gayretleriyle bizi hiç yalnız bırakmayan annelerimize kendini geliştirebilecekleri yeni alternatifler sunmaya çalışıyoruz. Her konuda kendini yenileyen velilerimiz artık çok daha bilinçli.” İfadelerini kullandı.



Bir çağın kapanıp yeni bir çağın açıldığı, fethin destanının yazıldığı, II. Mehmed’in Fatih olarak anılmaya başlayıp; Bizans’ın, İstanbul’un ve gönüllerin fetih olunduğu ve 1453’te şehir surlarında gedik açıp kazanılan bu kutlu zaferi tıpkı canlıymış gibi izleyen veliler bu görsel şölenin doyasıya tadını çıkardılar. 1 aylık programın yorgunluğunu Panorama Gezisi ile atan hanımlar bu organizasyonda emeği olan herkese teşekkürlerini sundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34