banner32

Zeytinburnu' nda 29 Ekim Cumhuriyet bayramına görkemli kutladı

Türkiye Cumhuriyetinin 91.Kuruluş Yıldönümü Karaman Ermenek maden kazasının burukluğu ile bütün yurtta ve dış temsilciliklerde kutlandı.

Zeytinburnu' nda 29 Ekim Cumhuriyet bayramına görkemli kutladı
İlçe Protokolü 29 Ekim törenlerini sonuna kadar takip etti

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirdiği Ayhan Şahenk ve Abay Ortaokulu’nun organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Merkezefendi Stadyumunda yapıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İlçe Kamakamı Ali Taşkın Balaban ,Belediye başkan vekili Gökhan Kasap,Milli Eğitim  MüdürüYakup Hayırlıoğlu,İlçe emniyet müdürü Gürkan Bakkal,Askerlik şube başkanı ve Garnizon komutanlığı temsilcisi kıdemli yarbay Ali Koluaçık başta olmak üzere çok sayıda okul müdürü  ve yüzlerce vatandaş 29 Ekim Cumhuriyet bayramı törenini gururlu bir şekilde  izledi.

İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’ın törene katılanların Cumhuriyet bayramını kutladı. Kaymakam, BalabanKaraman Ermenek’te yaşanan maden kazasından dolayı üzüntülerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Şiir resim ve Kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilere plaket verildi

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitm şube müdürü  Osman Şimşek'de 29 Ekim törenlerinin hazırlık aşamasından programın icra edildiği ana kadar bütün süreçleri Abay ve Ayhan Şahenk Ortaokulu müdürleri  ile birlilte takip etti.

İstanbul genelinde yapılan Resim,Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaketlerini ilçe protokolü takdim etti. İlçe birincisi olan bazı öğrencilerin İstanbul genelinde de dereceye girmelerinden dolayı Zeytinburnu 29 Ekim Cumhuriyet törenlerine katılmadıkları için plaketlerini okul müdürleri aldı.

İstanbul Times Yayın Grubu Zeytinburnu 29 Ekim Törenini başta sona takip etti

Bando takımlarının çok azaldığı günümüzde Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulu Bando Takımı tören boyunca dikkatleri üzerine çekti. Aynı okulun folklor ekibi de ortaya koyduğu oyun ile göz doldurdu. Protokol sıraları başta olmak üzere yüzlerce seyirci hem bando takımını hem de folklor ekibini alkışlarla ödüllendirdi. Okul Müdürü Dilek Gürel’in öğrenci ve öğretmenlerinin başarısından dolayı oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu  İstanbul Times Tv mikronfonlarına şunları söyledi;

Şu an Karaman vilayetimizin Ermenek ilçesinde 18 kardeşimiz maden kazası geçirmiş durumda. İnşallah sağ salim bir şekilde çıkarlar. Bugün Cumhuriyetimizin 91.yılını kutladık. Bu güzel organizasyonu yapan Ayhan Şahenk ve Abay Ortaokulu Müdürü,Öğretmenleri ve öğrencilerimize aracılığınız ile teşekkür etmek isterim. İnşallah daha nice Cumhuriyet bayramına hep birlikte erişmek temennisi ile tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlarım.

Abay Ortaokulu Müdürü Gülsüm Çınar ise Ayhan Şahenk Ortaokulu müdürü Dilek Gürel ile birlikte günlerce prova ve tören çalışmasının sonucu böyle güzel bir programın ortaya çıktığını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel ise mikrofonlarımıza şunları söyledi

Yapı olarak tarafıma verilen vazife ve görevi en iyi şekilde yapmak için elimden geleni yaparım. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yakup Hayırlıoğlu bize bu sene 29 Ekim Cumhuriyet bayramı törenini organize etme vazifesini tevdi ettikten sonra biz de verilen görevi en iyi şekilde müdür arkadaşım ile birlikte yapmaya gayret ettik.  Ben en iyi şekilde başardığımıza inanıyorum ama Program hakkında takdir amirlerimize ait. İstanbul Times Yayın grubu olarak biz eğitimcilere her zaman verdiğiniz desteğiniz içinde teşekkür ederim diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34