banner32

ZEYMADER Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Zeytinburnu Tüm Malatya’lılar Derneği (ZEYMADER) başkanı Suat Sarıkaya ve yönetimi Zeytinburnu’na yeni atanan kaymakam Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ederek yeni grevinde başarılar diledi.

ZEYMADER Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
 Yeni Kaymakam Samimi ve Hizmet Aşığı

Ziyaret nedeni ile kısa bir konuşma Dernek  başkanı Suat Sarıkaya şunları söyledi “Öncelikle seri bir şekilde  randevu talebimize olumlu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Biz Malatyalılar tarih boyunca devletin yanında birlik ve beraberlik içinde üretimden yana çalışan bir vilayetiz.  Zeytinburnu’nu ilçesinde bulunan Malatya’lı  hemeşherlerimiz de aynı şekilde varlıklarını sürdürüyorlar. Yeni görev yerinizin başarılı olmasını dilerim şeklinde konuştu.

Başkan Vekili ve anayı zamanda Değişim ve Gelişim Tarihi İçinde Zeytinburnu isimli kitabın yazarı ve “Geleceğim Zeytinburnu Platformu”’nun kurucu başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’de yazmış olduğu kitabı imzalayarak kaymakam Mehmet Makas’a takdim etti.

Çetiner’de yaptığı konuşmada gerek dernek olarak, gerek gazeteci olarak gerek se de bu ilçenin kitabını yazan bir birey olarak halkımızın hayatını kolaylaştıracak ne tür çalışmalar var ise hiçbir maddi bedel düşünmeden elinden gelen katlıları vereceğini ifade etti.

Dernek yönetim kurulu üyeleri ve aynı zamanda Ak Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Mahmut Şengül, Celal Ertuğrul ve Mehmet Orhan ‘da kaykamak beye yeni görevinde başarılar dilediler.

Dernek Üyeleri ve aynı zamanda Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Sevinç , Seyitnizam mahalle başkanı Cengiz Kaçar ve İbrahim Balcı’da Kaymakam Mehmet Makas’a başarılar diledi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34