banner32

Yöresel Günlerde Malatya Farkı

Zeytinburnu 15. Yöresel Günlerin 8. Günü olan 4 Ekim 2018 günü Doğu Anadolu Bölgesine ayrılmıştı. Batman' da yaşanan terör olayından dolayı Yöresel Günlerin Eğlence Kısmı iptal edildi. Gece boyunca şehitlerin ruhuna hediye edilmek üzere Kur'an-ı kerim okutuldu...

Yöresel Günlerde Malatya Farkı
 Malatya standı doldu taştı

İlk olarak Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Ali Makas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Daha sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın , Malatya Sivil Toplum Kuruluşları ve Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü başkanı iş adamı Adil Gevrek, Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı (MADEF) Yılmaz Durmuş, Zeytinburnu 3. Dönem Belediye başkanı Dr.Adil Emecan, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan, Mahalle muhtarları, meclis üyeleri başta olmak üzere çok sayıda Malatya’lı Doğu Anadolu Yöresi gecesinde Malaya Derneği yönetimi yalnız bırakmadı.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya Emeği geçen herkese teşekkür etti

Dernek başkanı Suat Sarıkaya konuşmasına başlamadan önde Batman’da şehit edilen 8 asker için rahmet, yakınlarına sabır diledi.

 Sarıkaya daha sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, yardımcısı Gönül Demirel ,Sosyal işler müdürü Sami Ünlü ve ZEYDEF başkanı Mehmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkan Vekili Hüseyin Çetiner ve Dernek başkan yardımcıları Canan Aysöndü ,Celal Ertuğrul, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut  Şengül, Hasan Akmeşe ve Mehmet Orhan ‘da kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

Malatya stadında Malatya’ya özgü etki sade bulgur pilavı, Ayran, Kayısı ve Malatya mahsullerini misafirlere ikram etiler.

Bir çok konuk İstanbul Times Tv ye Yöresel günler ile duygu ve düşüncelerini anlattılar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34