banner32

Yeşiltepe Mahallesinde 1500 kişiye iftar

Zeytinburnu Belediyesinin Cumartesi günleri adliye meydanında yaptığı ve yapacağı 5 bin kişilik iftar sofrasının yanında her gün ayrı bir mahallenin sokağında vatandaşlarla yaptığı 1.500 kişilik iftarlar vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

Yeşiltepe Mahallesinde 1500 kişiye iftar
Yeşiltepe 57/5 sokakta 1.500 komşu aynı masa etrafında oruç açtı             
Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver tüm masaları gezerek iftar saatini bekleyen vatandaşların hal  ve hatırını sormaları vatandaşlardan tam not aldı.
İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Başkan Aydın kısa ve etkili bir selamlama konuşması yaptı
İftarın açılmasından sonra Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi ”Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.  30  Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinde Başbakanımız ve Ak partimize karşı gösterdiğiniz ilgi ve alaka için hepinize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 10 Ağustos 2014 de ülkemiz için çok önemli bir seçim için sandık başına gideceğiz. Bizim Türk tarihimizde bugüne kadar Millet cumhurbaşkanını seçmemiş.Tarihte ilk kez halk kendi cumhurbaşkanını seçecek. Ülkemizin hak ettiği yere gelebilmesi için  Başbakanımızı ilk turda yüksek bir oy oranı ile seçmek için hepimiz samimi ve içten bir şekilde çalışalım “ dedi.
Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver Oyunu bozmak için 30 Mart gibi çalışacağız dedi
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver de 10 Ağustos 2014 de sandık başına gideceğimiz Cumhubaşkanlığı için hepimiz elimizden gelenin daha fazlasını yapmalıyız dedi. Ünver de  Cumhurbaşklanlığı seçimi için  Zeytinburnu halkından destek istedi.
Kimler Yeşiltepe Sokak İftarına katılmıştı ?
Belediye başkan yardımcıları,Gönül Demirel,Gökhan Kasap,Feruz Kutsal,M.Zafer Alsaç,Av.Saffet Öz,meclis üyeleri ,Ahmet Uluocak,Abdülhakim Kaya,Emin Yüce,Fatma Balcı,Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri,Hasan Memiş, Ahmet Kaya, Ali Kulil, Bekir Eğerci, Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Ak Parti Yeşiltepe Mahalle başkanları Eyüp Sümer,Hayrullah Dandin, Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Yasin Hakan Karagözlü başta olmak üzere çok sayıda parti ve belediye yetkilisi de Yeşiltepe Sokak İftarına katıldı.
Kaynak İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir Egerci
Bekir Egerci - 10 yıl Önce

Yeditepe mahallesinde sokak iftarı veren hayır sahibine teşekkür ederiz.hüseyin bey işini harika yapiyorsun tebrik ederim.

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34