banner32

Ak Parti’den Stadyumda Vefa İftarı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığı bugüne kadar partiye hizmet eden herkesi Zeytinburnu stadında yaptığı vefa iftarına davet ederek hiçbirinizin emeğini unutmadık mesajı verdi.

Ak Parti’den Stadyumda Vefa İftarı
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, 10 Ağustos’ta yapılacak ilk Turda Erdoğan’ı Köşke çıkaracağız dedi

Avrupa Birliği Uyum yasaları gereğince Ermeni Vakfına verilen Zeytinburnu Stadı bugün Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığının yaptığı üç bin kişilik vefa iftarına ev sahipliği yaptı. Ak Parti genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem,İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ,Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Ahmet Fetih Balin,Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’in yanı sıra Meclis üyeleri,eski ve yeni ilçe yöneticileri başta olmak üzere partinin değişik kademelerinde görevli  yaklaşık üç bin kişi Vefa iftarına katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

İlçe başkanı Bahattin Ünver dünya mazlum milletlerin gözü bizim üzerimizde başbakanımızı ve genel başbakanımızı 10 Ağustos 2014 de ilk turda yüksek bir oy oranı ile Çankaya’ya göndermemiz gerekir dedi

İlçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşma ile şunları söyledi ” Bugün burada  eski ve yeni olmak üzere Ak Parti’ye gönül vermiş üç bin teşkilat mensubu  davetimize icabet ederek iftar soframıza şeref verdi. Bizler şahsi menfaatlerimizin peşinde koşan bir topluluk değiliz. Ak parti 12 yıllık geçmişinde 8 tane seçime katıldı milletimiz tüm seçimlerde de bizi mahçup etmedi. Bizler samimi bir şekilde tüm seçmenlerin elini sıkıp derdimizi anlatsak inanıyorum ki  10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde başbakan Erdoğan’a oy vereceklerdir” dedi.

Belediye Başkanı Murat Aydın ‘da hepimiz candan çalışmalıyız dedi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat  Aydın’da teşkilat mensuplarına bir selamlama konuşması yaparak  10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı bir konuşma yaptı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın konuşması iftara’a damga vurdu

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ,yüksek ve gür sesi ile yaptığı konuşmada  Uzun adamı ilk turda Çankaya köşküne gönderecek miyiz  diyerek iftara katılanlara sordu hep bir ağızdan  evet seslerini  duyan Osman Aşkın Bak daha da hareketlenerek kalabalığı coşturan konuşması ile iftar davetine damga vuran konuşmayı yaptı.  Bir çok teşkilat mensubunun konuşmayı ayakta alkışladığı Bak’ı protokol masası da ayakta karşıladı.

Ak Parti Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili  Ekrem Erdem partilere ufuk turu yaptırdı

Tecrübeli siyasetçi Ekrem Erdem konuşmasına Ak Parti’nin 12 yıllık icraatlerini anlatarak başaldı.Daha sonra ise konuşmasını 10 Ağustos2014 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  seçimine getirdi. Bu seçimin sadece bir cumhurbaşkanı seçimi değil ülkenin kaderini belirleyen bir seçim olduğunu  vurgulayarak herkesin elini taşın altına koymasını istedi. Erdem bir çok konuya temas ederek partilere yararlı bilgiler verdi. 

Protokol üyeleri daha sonra iftarın verildiği Zeytinburnu stadından ayrılarak Zeytinburnu Belediye başkanıMurat Aydın’a sürpriz doğum günü  partisi düzenledi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34