banner32

Sevgi Grubundan Emniyet Müdürü Tapkan’a “Polis Bayramı“ Ziyareti

10 Nisan "Polis Haftası " nedeniyle "Sevgi Grubu" üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcilerinden oluşan grup, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'ı makamında ziyaret edip, Vatandaş-Polis El Ele daha Güzel Günlere" pankartı açtı.

Sevgi Grubundan Emniyet Müdürü Tapkan’a “Polis Bayramı“ Ziyareti
 Alo Afiş "Sevgi Grubu" kurucusu ve Zeytinburnu –Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili Ali Gündüz’ün öncülüğünde,grup üyelerinden her biri muhtelif STK'larda görevli 10 kişi,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat , Aliye Öztürk,Tülay Çimen Bildiriler,Bülent Yalçınkaya,Sefer Cengiz,Osman İslam,İsmet Algül,Yunus Kesim ve Zeki Karagözlü katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Sevgi Grubundaki heyetin ellerinde "Türk Polis Teşkilatının 169.yıl dönümü için hazırladıkları pankartlarla içeri girmeleri Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'ı duygulandırdı.



Daha sonra, Ali Gündüz tarafından,heyet namına tüm polisler adına Emniyet Müdürü Tapkan'a çiçek sunumu yapıldı. Ali Gündüz,çiçek sunarken yaptığı konuşmada,"Şehit,Polis ve Gazi Polislerimizi saygıyla anmak ve "Polis Bayramınızı" kutlamak için geldik dedi.



Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan;"Yapılan ziyaretten çok memnun oldum. İlimiz ve bölgemizde "Huzur" sağlanmasında,vatandaşların polise her zaman yardımcı olmasının, faydalı olacağına inanıyorum. dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34