banner32

Doğruluk Hedefinden Asla Şaşmayan Bir Oktur

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel aktivitelerine destek vermeye devam ediyor.

Doğruluk Hedefinden Asla Şaşmayan Bir Oktur
İnsanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştiren, sözcük dağarcığını arttıran, ona bilgi ve birikim kazandıran kitaplar başka dünyanın kapılarını açarak bize yol gösterir görüşünden hareketle yazar-üye görüşmelerini düzenleyen Bilgi Evleri üyelerini yeni bir yazarla daha tanıştırdı.

“Gençlerle Baş Başa” programının bu ayki konuğu Mine Sota oldu. Hayatından çocukluğundan verdiği kesitlerle üyeleri sıkmadan kendini dinlettiren yazar okumaya verdiği önemle dikkatleri çekti. “Köfte ekmek sardığım gazeteyi bile okurdum” diyen yazar zamanında yaşadığı zorluklardan da bahsederek bunlara nasıl göğüs gerdiğini anlattı.

“Doğru bildiğinizi yapın. Doğruluk hedefinden asla şaşmayan bir oktur.” diyen yazar okuyarak kendini geliştiren insanların ne olursa olsun zorluklardan yılmayacağını, kendine her zaman bir şey katarak ilerleyen insanların her konuda başarılı olacağına değindi.

Mine Sota’nın çok beğenilen “Düş Macunu” ve “Ne Haliniz Varsa Gülün” isimli kitaplarını alarak söyleşi sonrasında imzalatan 105 üye farklı bakış açıları kazanarak yeni bir yazarla tanışmanın sevinciyle söyleşiye veda ettiler.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34