banner32

Mehmet Ürün Amca Hakka Yürüdü

MHP Zeytinburnu Kadın Kolları başkanı olduğu dönemde yardımseverliği ile bir çok kişinin takdirini kazanan Dilek Ürün Karadağ aynı özelliğini MHP il yönetim kurulu üyesi olduktan sonrada devam ettirdi. Yüzlerce önemli şahsiyet Dilek Ürün Karadağ'ı acılı gününde yalnız bırakmadı...

Mehmet Ürün Amca Hakka Yürüdü
Mekanın cennet olsun Mehmet Amca 

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın da katıldığı Cenaze namazına yüzlerce kişi katılarak Merhum'a karşı son vazifesini yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merklezi

Zeytinburnu Müftüsü İsmail Gökmen 'in kıldırdığı Cenaze namazına MHP İstanbul İl Bşkanı Mehmet Bülent Karataş,Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok,Ak Parti Zeytinbnurnu ilçe başkan yardımcısı Mali Müşavir Mustafa Yalçınkaya,Zeytinburnu belediye meclis üyeleri Mehmet Çakır,Feviz Altuğ,KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı iş adamı Ayhan Aakduman ve Kadir Şengül başta olmak üzere çok sayıda kişi merhum Mehmet Ürün'ü son yolculuğuna uğurladı.

Zeytinburnu Times ailesi olarak Merhum Memet Ürün amcamıza Allah'tan rahmet,Dilek Ürün Karadağ başta olmak üzere geride kalanlara da Allah'tan sabır dileriz.

Merhum cenaze namazından sonra ebedi istirahati olan Kozlu mezarlığında defnedildi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin Karagözlü
Yasin Karagözlü - 9 yıl Önce

Yüce Rabbimden merhum'a tüm günahlarını affetmesini ve en güzel cennet nimetlerini nasip etmesini niyaz ederim. Başınız sağolsun.

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34