banner32

Gürel,Miniklerin kalbini şekerle kazandı

Kısa bir süre önce Ayhan Şahenk Ortaokulu müdürü iken Fatma Süslügil İlkokuluna müdür olarak atanan eğitimci Dilek Gürel 1.600 öğrenciye tek tek şeker ikram ederek hem tanışmış oldu hem de hayatları boyunca unutamayacakları bir sürpriz yapmış oldu. Öğrenci ve veliler bu uygulamayı çok beğendiğini ifade etti.

Gürel,Miniklerin kalbini şekerle kazandı
Şeker bahane tanışma şahane ...

İdarecilik yaptığı okullarda farklı projeleri uygulaması ile bilinen okul müdürü Dilek Gürel yeni atandığı Fatma Süslügil İlkokulunda da beklenmeyen bir çalışma yaparak sınıfları teker teker gezerek minik öğrencilere kilorlaca şeker dağıtarak hem tanıştı hem de gönüllerini kazandı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Minikler uygulamayı çok sevdi

Minik bir öğrenci muhabirimize şunları anlattı "Tam ders yaparken sınıfımızın kapısı çalındı. İçeri giren okul müdürümüz Dilek Gürel ve yardımcısıydı. Öğretmenimiz ile tanıştıktan sonra sıralarımıza yönelip bize şeker ikram etmesine çok sevindik. Bence Müdürümüzün yaptığı çok güzel bir şey. Kendisine teşekkür ederim" dedi.   
Veliler çok mutlu oldu

Adını açıklamak istemeyen bir veli ise şunları söyledi "Benim büyük kızım Ayhan Şahenk Ortaokulunda okuyor.  Fatma Sülügil İlkokuluna atanan Dilek Gürel'i oradan tanıyoruym. Orada yaptığı güzel çalışmaları ile gurur  duyuyorduk.

Şu an ise oğlumun okuduğu bu okula atandı. Oğlumu almak için okula geldim baktım elinde şeker tabağı ile sınıflara giren kişi bizim müdürümüz Dilek Gürel, ben de bir kaç kare fotoğraf çekerek öğrencilerimizi mutlu eden müdürümüzün bu çalışmasını çok sevdim ve takdir ettim. İyi ki böyle duyarlı ve eğitimi sevdiderek veren bir okul müdürümüz var"
dedi.
 
Kaynak:İstanbul Times Hhaber Ajansı (İTHA)
 
  


YORUM EKLE
YORUMLAR
atilla yıldır
atilla yıldır - 9 yıl Önce

dilek öğretmenim bende isterim

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34