banner32

Dr Emecan efsanesi geri döndü

Üçüncü Dönem Zeytinburnu belediye başkanı Dr.Adil Eemacan 14.sırada meclis üyesi olmayı kabul ederek neden ilk sırada değilim ? Neden belediye başkanı yapılmadım diyerek istifa edip başka partilerde aday olanlara ders verecek bir karara imza attı.

Dr Emecan efsanesi geri döndü
  Emecan Face Book sayfasında şunları yazdı ;

Bazı arkadaşlarımız meclis sırasını beğenmiyor istifa ediyor, bazı belediye başkanlarımız 5.defaCHP nin % 100 kazanacağı yerden aday yapılmadım diye feryat figan ederken, yine bir belediye başkanı hiç hak etmediği halde gelip 2 dönem başkanlık yaptığı yine CHP nin % 100 seçim kazandığıyere 3. Dönem niye aday yapılmadım diye partiden istifa ederken bunlara tepki olaraktan Zeytinburnunda 15.sıra meclis üyesi istifa edince benim ısrarlarımla geri dönmeyince "ne yapalım "diyen ilçe başkanıma "nedir bu paylaşılamayan"diyerek "15.sıraya beni yaz"diyerek meclis üyesi adayı oldum.Daha sonra 14.sıradaki arkadaşta istifa edince beni 14.sıraya yazmışlar.

Söz konusu Zeytinburnu olunca, söz konusu CHP olunca gerisi teferruattır.Birilerine örnek olursa da sevinirim.2009 seçimlerinden önce 2004 yerel ve 2007 genel seçimlerinde CHP nin oyu % 19,AKP nin oyu % 55 civarı idi.Yani 2 parti arası fark % 35 -36 idi.2009 seçimlerinde ben CHP adayı iken CHP % 33 AKP % 44 oldu.Yani fark % 11' e düştü.Maalesef bu fark 2011 milletvekilliği seçiminde tekrar % 30'a çıktı.Şimdi bu farka karşı yarışa çıkan Mustafa Fazlıoğlu kardeşimi kutluyor, başarılar diliyorum.

Zor işe girme cesaretini kutluyorum.Bende bugün hem kendisine hem de benim 2009 adaylığımda gece gündüz çalışan örgütüme destek amaçlı ünvana, sıraya v.s.bakmadan meclis üyesi adayı oldum.Tüm dostlarımın desteğini bekliyorum.”dedi.

Kamuoyu Eemecan’ı takdir etti

İstanbul Times Tv.nin sokakta halkın içinde yaptığı çalışmada Dr.Adil Emecan’ın  14.sırada meclis üyesi adayı olup partisi için çalışmasına nasıl bakıyorsunuz sorusuna vatandaşların büyük çoğunluğu başkan Emecan’în bu kararı ile bir çok kişiye ders verdiği ifade ederek kararına saygı duyduklarını ifade etti.

Ağabeyinin eşinin vefatı nedeni ile Giresun’a giden Dr.Adil Emecan ile yaptığımız telefon görüşmesinde şunları söyledi ”Benim makam ve mevkide gözüm yok.Tek amacım partimin yerelde ve genelde iktidar olmasıdır. Bunun için Zeytinburnu sokaklarını arşınlamaktan geri durmayacağım” dedi.

Dr.Adil Emecan çok yakın sürede Hüseyin ÇETİNER’in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programında merak edilen her soruya içtenlikle cevap verecektir.

Kaynak: İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34