banner32

Çağteks'ten Masum, Asil, Zarif Bir Koleksiyon

Çağteks Gelinlik, 2014 koleksiyonundaki özel tasarımlarıyla gelin adaylarının hayallerini gerçekleştiriyor. Koleksiyonda, kadına dair güçlü çizgilerle birleştirilen, tül ve dantelin zarafeti dikkat çekiyor.

 Çağteks'ten Masum, Asil, Zarif Bir Koleksiyon
 Elit kadının, 40 yıllık vazgeçilmez adresi Çağteks Gelinlik, trendy çizgilerde hazırlanan 2014 koleksiyonu ile gelin adaylarının hayallerini süslüyor. Çağteks Gelinlik, farklı isteklere hitap eden farklı tarzlarda hazırlanan modelleriyle geniş bir yelpaze sunuyor.

Şıklık ve zarafetin gelinlikteki temsilcisi Çağteks Gelinlik'in, 2014 koleksiyonu kristal taşların zarif ışıltıları ile süslenmiş masum, asil ve zarif gelinlik modellerinden oluşuyor. Şık ipek organzeler, uçuşan ipek tüller, asil Fransız danteller gelinleri adeta büyülü bir masal diyarına taşıyor. Sadeliği ve zarafeti ön planda tutan kreasyon, kadınsı çizginin güçlü yönlerini, gelin masumiyeti ile birleştiriyor. Ayrıca, vazgeçilemeyen efsane kabarık gelinlik tutkunları da ihmal edilmemiş: Muhteşem kabarık etekler koleksiyonun dikkat çeken unsurlarından. 2014'ün gelinlik renklerinde ise kırık beyaz ve ekru tonları hakimiyetini koruyor.

Çağteks Gelinlik, özel tasarımların ince işçilikle birleştiği 2014 koleksiyonunu Zeytinburnu'nda bulunan showroomda ağırladığı gelin adaylarının beğenisine sunuyor. Dünya trendlerini yansıtan şık kesimler, gelin adayının hayali doğrultusunda yapılan değişiklikler ile hayata geçiriliyor. Profesyonel ekip tarafından, kişinin vücut yapısına, isteğine, zevkine, tarzına en uygun ve kişiye özel en şık gelinlik modeli hazırlanıyor.

Gelin adaylarının hayallerindeki gelinliğe kavuşmasını sağlayan Çağteks Gelinlik, düğün hazırlığı yapanları yarattığı fırsatlarla da mutlu ediyor. Düğün organizasyonu için farklı davetlere uygun farklı mekan seçimleri bulunan Le Parc De Mariage'i tercih edenlere, gelinliklerde % 20 indirim uygulanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34