banner32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytinburnu’nda

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Ustalık dönemi eserlerinin açılışını T.C.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 9 Nisan 2016 saat 14 de Belediye meydanında yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytinburnu’nda
29 Tesis Zeytinburnu’na hayırlı olsun  
İçlerinde Modern Belediye Binası,Meydan düzenlemesi,otoparklar,Camii binaları,kültür vadisi Parklar,başta olmak üzere toplam 29  tesisin toplu açılışına katılmak üzere Zeytinburnu’na gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan için halk şimdiden Reis-i Cumhurunu görmek üzere açılış saatini beklemeye başladı.

İstanbul Times Haber Merkezi  


Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız dedi
Zeytinburnu halkının 4.kez yüksek bir oy oranı ile seçtiği tecrübeli belediye başkanı Murat Aydın ilçesine kazandırdığı 29 tesisin Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından  resmi olarak açılacak olmasından dolayı ilçe halkı adına çok mutlu olduğunu ifade etti.
Başkan Aydın her konuşmasında söylediği gibi vergileri ile 29 tesisin yapılmasını sağlayan Zeytinburnu halkına teşekkür etti.
Murat Aydın yoğun gündemi arasında Zeytinburnu’nda ki açılışa gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görkemli bir şekilde karşılanması için Zeytinburnu halkını belediye meydanına davet etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34