banner32

Bilge Nesil Kahvaltıda Buluştu

Zeytinburnu Bilgi Evleri, Bilge Nesil Üyeleri ve aileleriyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Bilge Nesil Kahvaltıda Buluştu
 Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Bilge Nesil Kahvaltı Buluşması bu yıl da renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Bilge Nesil üyeleri ve velilerinden oluşan 815 davetlinin katıldığı kahvaltıya mezun olmuş eski üyelerin yanı sıra Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Bilgi Evi sanat atölyelerinde eğitim gören öğrencilerin sevilen şarkı ve şiirleri seslendirdiği programda ayrıca gerçekleştirilen çekiliş ile 10 şanslı öğrenciye hediye verildi.


Bilgi Evlerine olan ilgilerinden dolayı üyelere ve ailelerine teşekkür eden Başkan Aydın, “Bu güzel evlatlarımız vakitlerini evlerinde ve okullarında geçirdikten sonra üçüncü bir mekân ve sokağa alternatif olarak kalan vakitlerini Bilgi Evleri’nde geçirsinler istedik. Ve orada gençlerimizin bilgiye ulaşması daha da önemlisi yeni insanlarla tanışması, sosyalleşmesi, kendine bir şeyler katmasına imkan tanıması adına Bilgi Evlerimizi kurduk. Bilgi Evlerimizin de lokomotifi olan, 60 bini aşkın üyemiz arasından seçilen ve sayıları bu yıl 697'ye ulaşan Bilge Nesillerdir. Sizler öncüsünüz, inşallah ömür boyu öncü olmaya devam edeceksiniz. Bizim moral kaynağımızsınız, gelecekle ilgili umudumuzsunuz. Geleceğe bakışımız ve geleceği şekillendirecek olan sizlersiniz. İyi ki varsınız. Rabbim sizleri yetiştiren, büyüten anne ve babalarınızdan razı olsun. Hem Bilgi Evleri’ndeki öğretmenlerinizden hem de okullardaki öğretmenlerinize de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Geleneksel kahvaltı organizasyonu Başkanımız Murat Aydın ile çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34