banner32

Genel Başkan Mutlu, “Emeklilerin Sesini Duymamak İçin Kör Ve Sağır Olmak Gerek!"

Genel Başkan Mutlu, “Emeklilerin Sesini Duymamak İçin Kör Ve Sağır Olmak Gerek!"



Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, milyonlarca emeklinin yaşadığı sorunlarla ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu.

"SONUNUZ HÜSRAN OLACAK!"

Genel Başkan Mutlu, "Milyonlarca emeklinin alın teriyle, tertemiz oylarıyla başa gelen yöneticilere sesleniyorum; emeklilerin sesini duymazsanız, ilk seçimde sonunuz hüsran olabilir. Yandaş medya ve yanıltıcı anketlere aldanmayın!" dedi.

 

İstanbul Times Haber Merkezi: Hüseyin Çetiner


EYLEM ÇAĞRISI

Mutlu “Her yıl emekli aylıklarının düştüğü, fiyatların ve enflasyonun sürekli arttığı bu ortamda emeklilerin yaşadığı mağduriyeti görmemek için kör olmak gerek. Emeklilerin haklarını gasp eden bu uygulamaları kabul etmiyoruz." diye konuştu.

"NEDEN SENDİKA KURAMIYORLAR?"

Mutlu, emeklilerin sendika kurma hakkının engellenmesini de eleştirdi: "Emeklilerin neden sendika kuramadığına bir cevap bekliyoruz. Alın teriyle kazandıkları hakları için seslerini yükseltebilmeleri en doğal haklarıdır."

KREDİ BATAĞI VE VERGİ MUAFİYETİ

"Emeklilerin borç batağında olduğunu biliyoruz. Devlet, bu duruma çözüm üretmekle mükellef. Emeklilerin faturalarından KDV ve ÖTV'nin alınmaması, onlara bir nefes aldıracaktır." dedi ve ekledi: "Unutulmasın ki, bugünün yöneticileri yarın emekli olacak. Emeklinin ne yaşadığını çok iyi anlayacaklar."

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34