banner32

Engelliler, “Müzik Şöleni”nde Halay Çekerek Eğlendi!.

İstanbul-Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği ve Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği’nce, İstanbul,Sultangazi-Belediyesi Nikah Salonu’nda, “Engelliler için yapılan “Müzik Şöleni””nde engelliler ve engelli yakınları doyasıya eğlendi!..

Engelliler, “Müzik Şöleni”nde  Halay Çekerek Eğlendi!.
 “ Engellilerle  Müzik ve Söyleşi “ programına  , “Onlar engelli değil,içimizden birileri” diyerek sahne alan,sanatçılardan Işık Manço,Engin Arda, ipek nur, Zorbey,Tezcan Özkan,Kurtlar Vadisi dizi oyuncusu Hamit Kaya,Şair Gülser Bal,Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Nezahat Nazlı ve arkadaşları ,engelli dostu Hüseyin Akıcı ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Yönetim Kurulu Üyesi ,(ZEYKENT) Başkan Vekili “ Engelsiz Gazete “ köşe yazarı Ali Gündüz (Alo Afiş) ‘ün katıldığı “Müzik –Söyleşi “  şöleni, Sultangazi Belediyesi Nikah Salonunda herkese açık olarak  yapıldı.
 
Zeytinburnu  Times Haber Merkezi

 Hüseyin Karadeniz  Çatalzeytin Dernek Başkanı, İsmet Çetinkaya,Çatalzeytin,Otizm ve Engelliler Derneii Başkanı Fatma Cincioğlu ve yönetim kurulu arkadaşları, Çatalzeytin Bağımsız Belediye Meclis Üyesi ,Zeki Yıldız Cebeci mahallesi Muhtarı ,Hulusi Özbek Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı ,Org.ve Ordu Tv program yapımcısı Ahmet güney,Organizatör ve  Kanal 9Tv.Programcısı Necdet Öğretmen,Alo Afiş “Sevgi Grubu Kurucusu Ali Gündüz ve Sevgi İzci,engelliler ve engelli yakınları ile bir çok STK temsilcisi katıldı.
Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda  İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Yönetim Kurulu Üyesi ve  engelli dostu Ali Gündüz (Alo Afiş)’in,  Hoş geldiniz konuşması,Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile şehit ve gazilerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı sonrası Ali Gündüz  ilk olarak, İstanbul-Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Karadeniz’i ardından da Başkan Yardımcısı İsmet Çetinkaya’yı konuşmasını yapmak üzere sahneye davet etti..İsmet Çetinkaya’da ,Organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleri Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği Başkanı Fatma Cincioğlu’nu sahneye aldı.
Başkanlar, katılımcılara ve sanatçılara  birlikte teşekkür ettikten sonra ,dernek yönetim kurulu üyelerini sahneye alıp,konuklara tanıttılar.
Ali Gündüz ,daha sonra programın sunması  için sunucu sanatçı Engin Ardayı sahneye davet etti.Siyasi parti temsilcileri ,Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Hamit Kaya,Türkiye Sakatlar Derneği  (TSD) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Nezahat Nazlı ,engelli dostu Hüseyin Akıcı konuşmalar  yaptılar.
Program ,Engin Arda,Işık Manço,İpek Nur ve Zorbey’in söylediği birbirinden güzel şarkıları ve türküleri eşliğinde ,sahneye çıkıp oynayan engelliler gönüllerce eğlendi.
Engelli arkadaşlarında şarkı söylediği programda ,sahneyi dolduran engelli ve engelli yakınları saatlerce sahneden inmediler..
Engellilerin her zaman yanında olan ve onlarla program yapmakta olan İpek Nur ‘da “8 Nisan 2015 Çarşamba akşamı 22.00 - 24.00 arası ,Ordu Tv’deki İPEK Nur ile “Karadeniz’in Sesi “ programında  Kıymet Kurt’u konuk edeceği  canlı yayın programına TSD (Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi) ve Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği‘ni misafir edeceğini açıkladı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34