banner32

Genç Muhtar'dan Büyük ve Hayırlı bir iş

Türkiye'nin en genç Kadın Muhtarı ünvanını elinde bulunduran Zeytinburnu ilçesinin en büyük Mahallesi olan Telsiz muhtarı Edanur Menteş seçilmesinden 5 ay sonra sünnet olmak isteyip de ekonomik nedenlerden dolayı bunu erteleyen 40 ailenin bütçesine hayır sever iş insanları ile beraber önemli bir katkı yaptı.

Genç Muhtar'dan Büyük ve Hayırlı bir iş
Muhtar herkesi düğünlerine davet etti 

Türk örf ve usüllerine göre muhteşem bir düğün yapan Mahalle muhtarı Edanur  Menteş ilk olarak kendi bütçesi ve iş adamlarından sponsor bularak 40 tane erkek çocuğunun erkekliğe ilk adımlarını attıkları sünnetlerini modern sağlık kuruluşlarında yaptırdı.

Akabinde Sünnet elbisellerini giydirip çocukları ve ailerini düğünden bir gün önce Eyüpsultan camisine götürecek olması çocukların hayatları boyunca  Peygamber efendimizi 6 ay boyunca evinde misafir eden sahibi Ebu Eyyup El Ensari'yi hatırlamalarını sağlamış olması çok güzel bir incelik olarak kabul edildi.

Düğüne katılarak hem çocukları mutlu edin hem de muhtarı daha büyük işler için cesaretlendirin ...

Toplumumuzda zayıflayan dayanışma ve yardımlaşma ruhunu daha da diri tutmak için ihtiyaç sahibi ailere yardımcı olmak adına yapılan bur programa mahalle halkının katılımı büyük önem arz ediyor.

Türkiye'nin en genç muhtarı Edanur Menteş zamanı müsait olan herkesi düğünlerine davet etti.

Yayın Grubu olarak biz düğün süresince çekim yapacağız.. Duygu ve düşüncelerini ifade etmek siteyen herkese mikrofonlarımız açık olacaktır.

Davetimize hepinizi bekleriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34