banner32

Zeytinburnulu Kadınlar danışma meclisi ile yönetime el koydu

Ak Parti Zeytinburnu kadın kolları İstanbul’da ilk kez kadın yöneticilere yönelik ilçe danışma meclisi yaptı.

Zeytinburnulu Kadınlar danışma meclisi ile yönetime el koydu
Ak Parti Zeytinburnu kadın kolları başkanı Fatma Balcı ve yönetiminin uzun süredir organizesi ile ilgilendiği danışma meclisi Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür merkezinde yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi
 
Coşkulu geçen danışma meclisine kadın kolları ilçe yönetim kurulu üyeleri,mahalle başkanları ve yönetimlerinden oluşan 400’e yakın kadın yöneticilerin katılması belediye başkanı Murat Aydın ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Türkan Dağoğlu’nu memnun etti.
 
Fatma Balcı yaptığı selamlama konuşmasında tüm danışma meclisine katılan arkadaşlarına, ilçe başkanı Bahahttin Ünver’e ,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat aydın’a  ve Ak Parti İstanbul 2. bölge milletvekili Prof.Dr.Türkan Dağoğlu’na teşekkür etti.
 
Bahattin Ünver siz başbakan’a güç veriyorsunuz dedi
 
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada şunları söyledi:“Dünya lideri başbakanımıza siz güç veriyorsunuz. Sizden % 50 destek almasaydı bugün İsrail’e özür diletemezdi. Önümüzde yerel yönetim seçimleri var. Bu desteğimizi %60’a çıkarmamız lazım ki başbakanımız daha rahat işler yapabilsin dedi. Ünver konuşmasını şu sözlerle tamamladı “ On bir yıllık Ak Parti  iktidarı döneminde yapılan işleri konuşsak sabaha kadar bitmez. Belediye başkanımız ve İstanbul Milletvekilimiz sayın Prof.Dr.Türkan Dağoğlu aramızda bugün daha çok biz sizleri dinlemek istediğimiz için konuşmamı kısa kesiyorum,dedi.
 
Kadın kolları üyeleri mahallerde gördükleri eksik ve sıkıntılara mikrofonda gündeme getirerek yetkililerden çözüm istediler. Bir katılımcı tren seferleri durduğu için Zeytinburnu’ndan Samatya’ya ulaşım sorun oluyor belediye başkanımız buradan Samatya’ya servis aracı koyabilir mi dedi. Bir başka kişi AKDEM’e engelliler için yeni birimler ilave edilebilir mi sorunu sordu ?
 
Başkan Aydın Zeytinburnu'nda Kadınlar'ın Ak Partiyi destekleme oranı erkeklere göre daha fazla   
Belediye başkanı Murat Aydın teker teker sorulan sorulara cevap verdi.Başkan Aydın ‘da ilçe başkanı gibi İsrail’in  bugün Türkiye’den özür dilemesini önemli bir gelişme olarak gördüğünü ifade ederek kendisinin milletvekilleri ile beraber İsrail’den Filistin tarafına geçemediklerini ifade etti. Başkan Aydın Ak Parti hükümetinin 11 yılda yaptığı kazanımların küçümsenemeyeceğini ifade ederek gelecekte daha güzel işlerin yapılacağını ifade etti.
 
Dağoğlu Zeytinburnu’nda oy hedefimiz % 90 olmalı dedi  
 
Ak Parti İstanbul 2.Bölge milletvekili Prof.Dr.Türkan Dağoğlu’da 400’e yakın kadına yaptığı  konuşma da başbakanımızı güçlü kılan sizlerin çalışmasıdır. Burada bazı arkadaşlarımız isteklerde bulundular. Ak Parti iktidara geldiği zaman kişi başına milli gelirimiz 2.000 dolardı. Bugün Türkiye de kişi başına milli gelir 11.000 dolara çıktı ne zaman ki kişi başına milli gelirimiz 20.000 dolar olursa o zaman istediğiniz her şey olur dedi.
 
Haberin Video görüntüsünü az sonra izleyebilirsiniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34