banner32

Dr.Adil Emecan Büyük Giresunlular buluşmasında coştu

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimine 3 gün kala Millet ittifakı Zeytinburnu belediye Başkan adayı Dr. Adil Emecan Cumhur ittifakı adayı Avukat Ömer Arısoy'u hedef alarak esti gürledi. Emecan bende eşimde Giresun'luyuz. Giresun damadı olmakla Giresunlu olunmaz. Biz Giresunlular damatlarımızdan sadece kızımıza iyi bakmasını isteriz dedi.

Dr.Adil Emecan Büyük Giresunlular buluşmasında coştu
Metin Doğan her zamanki coşturucu üslubu ile esti gürledi

"Kemençe ve Horon'un en güzel icra edildiği toprakların insanları hepinizi CHP Zeytinburnu ilçe başkanı olarak selamlıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında enişteyi takdim etti.
Size soruyorum enişte mi Dr.Adil Emecan mı güçlü ? 31 Mart seçiminde hep beraber Erdoğan'a hadi oradan bizim Milli ve yerli adayımız var. O da Dr Adil Emecan'dır dedi. AKP kaybedeceğini anlayınca bizim yerli ve milli adayımız sayın Dr.Adil Emecan'ı yıpratmak için 25 sene önce yaşanan olayları bahane ederek adayımızı yıpratmaya giriştiler.Rakibimize seslenmek istiyorum hiç bir karalama kampanyanız bu seçimde işe yaramayacak.
Biz Dr.Adil Emecan'ın CHP adayı olmasından onur ve gurur duyarız. Ama bu seçim parti seçimi değil.
Adil başkan Zeytinburnu halkının tamamının adayıdır.Zeytinburnu halkı 34 yıldır içlerinde olan Milli ve yerli adayı tercih edecektir dedi.
İttifakın ortağı İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Hasan Hoşben Millet ittifakı olarak bu seçimde hem Zeytinburnu'nu hem de İstanbul Büyükşehir'i biz kazanacağız dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan bir televizyon programında Giresunluların Milli Mücadele kahraman'ı Topal Osman Aga ile alakalı sarf edilen sözleri kınayarak aynı zamanda eşi olan Adi Emecan ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları Ekrem İmamoğlu için destek istedi.
Emine Gülizar Emecan burada farklı partilere gönül vermiş insanlar olabilir. Biz bu seçimde Belediye başkanı,Meclis üyesi ve muhtar seçeceğiz. Diğer her şey kaldığı yerden devam ediyor zaten dedi.
Dr.Adil Emecan bu seçimin en sert konuşmasını ilk kez bu programda yaptı
Dr.Adil Emecan salonu hınca hınç dolduran kalabalığı görünce duygu dolu anlar yaşadı. Daha sonra şu şekilde konuştu " Bu akşam burayı hınca hınç dolduran kadınlarımız, gençlerimiz başta olmak üzere hepinize teşekkür ederim.
Biraz önce sayın vekilimiz de değinde bende değinmeden edecemeyeceğim. Bir televizyon kanalında Topal Osman Ağamıza karşı yapılan yanlşış ve hatayı kınıyorum.
Hayatım boyunca Giresun'un değerlerini korumak adına çaba sarf ettim. Osman Ağamıza hakaret edenlerin peşini bırakmayacağım. Zeytinburburnumuz için çalışırken hayatlarını kaybeden bütün büyüklerimize Allah'tan rahmet dilerim.
Nerede olursam olayım başta Giresunlu hemşehrilerim olmak üzere zorda ve darda kimi gördüysem elimden geldiğince yardım ettim. Bunu yaparken de gönülden yaptım.
Giresun vakfı on sene kapalı kaldı. Çabalarım sonucu yeniden açtık ve şu an 400 öğrenciye burs veriyor. Benim ve eşimin sizinle kan bağı var. Ben ve eşim öz be öz Giresun evladıyız. GİRESUN'un adı hanımköy değildir.
Rakip partide Giresun'lu değerli arkadaşlarım ve diğer 15 aday adayı vardı vardı ama İthal aday göterdiler ...
Samimi söylüyorum. Rakip parti içinde Girsunlu değerli aday adayı arkadaşlarım da başvuru yapmıştı. Erdoğan her şeyi ben bilirim mantığı ile heraket ederek hiç aday adaylığı olmayan,temayül yoklamasına girmeyen bir kişiyi getirip Zeytinburnu halkına dayattı.
Zeytinburnu halkı hiç bir dayatmayı kabul etmez. Keşke rakip partide Giresunlu bir hemşehrim olsaydı ama AKP dayatmayı sevdiği için Ankra'da keyfi yerinde olan birisini getirip aday yaptı. Adayları seçimi kaybecince 1 Nisan da yeniden yüksek maaşlı işine dönecek dedi.
Halkımın destek ve duaları ile kazanacağım
Yıkmak kolaydır yapmak ise zordur.İki ırgat ve bir urgan ile Süleymaniyeyi yıkarsınız. Ama orayı yapmak için bir Sinan ve bir Süleyman lazım. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz.Belediyede çalışan hiç bir kardeşimin ekmeği ile oynamayacağız.
Murat Aydın bir konuşmasında benim başarılarımda Ömer Arısoy'unda payı var demişti. Ancak Ömer Arısoy Çırpıcı'da katıldğı bir kahvahane toplantısında ben farklı bir adayım başkasının yapmadığı işlerin hesabını bana sormayın demiş iddiasında bulundu. İşine geldikleri zaman aynılar gelmediği zaman ise ayrılar diyerek tepki gösterdi.
Emecan 80 Günde nasıl SEVDANIZ ZEYTİNBURNU Oluyor dedi
AKP'nin adayı 80 gündür Zeytinburnu'na gelip seçim çalışmalarına başladı. Her yere yazmış Sevdam Zeytinburnu. Zeytinburnu ne zaman savdanız oldu ? Burada bir eseriniz var mı ? 15 sene belediye de görev yaptığını söylüyor. Daha önce bir düğüne,bir taziyeye,bir kınaya,bir asker uğurlamasına katılmış mı ? Sevda lafla değil icraatla olur.Bana bir eserini göstersin dedi.
Benim yaptırdığım okullar, sağlık kuruluşları ve işyerlerinde 5 binden fazla kişi çalışıyor. Benim eserlerim var burada Zeytinburnu halkı beni ben de halkı tanıyorum.
Zeytinburnu başka yerlerden idare edilmeyecek.Biz halkımız ile Zeytinburnu'nu buradan idare edeceğizn şeklinde konuştu.
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34