banner32

Bekaroğlu'ndan Görkemli Aday Tanıtım Finali

Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi adayı Hurşit Bekaroğlu 'nun ev sahipliği yaptığı Aday tanıtım toplantısında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde adım atılacak yer kalmadı.

Bekaroğlu'ndan Görkemli Aday Tanıtım Finali
Final gecesinde kürsüye ilk olarak ev sahibi Cumhur İttifakı Meclis üyesi Adayı Hurşit Bekaroğlu çıktı. Misafirlerini ve hemşerilerini selamlayarak konuşmasına başlayan Bekaroğlu, Biz Giresunluyuz. Bu gece Giresun bir kez daha vefasını göstermiştir. Kimlerin ne konuştuğunun çok anlamı yok.

İşte Salon İşte Giresun. Birlerin önceliği makam mevki olabilir. Birlerin önceliği rant olabilir. Ama Bizim önceliğimi Zeytinburnu’muzdur. Belediye Başkan Adayımız Ömer Arısoy ile çıktığımız bu hizmet yolunda, Başkanımızın Zeytinburnu İnsanların derdine çare olacak, esnafından, işçisine, ev hanımından, öğrencisine kadar herkesin yaşamını kolaylaştıracak projeleri var. Biz Giresun camiası olarak Hem Başkan Adayımız Ömer Arısoy’un hem de tüm projelerinin arkasındayız" dedi.

Gece kısa birer konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy için Giresunlulardan destek istediler. Doğuda kazanacağız, Batı’da AK Parti ve MHP’yi kaybettireceğiz diyen bölücü zihniyetlere ve ittifak ortaklarına, Cumhur İttifakı olarak değil belediye kaybetmeyi, tek bir meclis üyesi dahi vermemek noktasında kararlıyız. Bizim için önemli olan milletimizin bekasıdır, görevini hakkıyla yerine getiren başkanlardan hizmet almasıdır. Hepimizin ortak görevi seçimlerden en başarılı sonuçlarla ayrılmaktır. Hep birlikte çalışarak Zeytinburnu’muzda 20 yıllık AK Belediyeciliğin devam etmesi için 31 Mart sabahına kadar sizlerden çok çalışmanızı istiyoruz dediler.

Cumhur İttifakı Meclis üyesi Adayı Hurşit Bekaroğlu’nun tanıtım toplantısında kürsüye son olarak Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy çıktı. İnsanlarımızı kandırmalarına lütfen müsaade etmeyin diyerek sözlerine başlayan Arısoy, Birileri gezip sadece imar artışıyla burada kentsel dönüşüm yapılabileceğini söylüyor. Bu doğru değil. Gençliğinin büyük bir kısmını belediyeciliğe vermiş bir kardeşiniz olarak bir ilçe belediyesinin yetkisi, sadece 1/1000'lik planı büyükşehir belediye meclisine teklif etmekten ibarettir. Burada bir takım seçim üstü hayal ürünüyle bazı insanlarımızı kandırmalarına lütfen müsaade etmeyin. Bunun imkan ve ihtimali yok. Biz burada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile gerçekten Türkiye'ye örnek olabilecek bir uygulamaya hep birlikte imza atabiliriz. Buna sizler karar vereceksiniz. Birlikte karar vereceğiz. Bunu sizlerin rızası ve mutabakatı ile yapacağız. Sadece kat artışı yoluyla burada depreme dayanıklı hale getirmenin imkan ve ihtimali yoktur" dedi.

Zeytinburnu'ndaki işsizlik meselesine değinen Arısoy, "Zeytinburnu aynı zamanda bir ticaret şehridir. Zeytinburnu'ndaki ticaret kimliğini geliştireceğiz. Burada sektörün sorunlarını Ankara'dan gelmiş bir kardeşiniz olarak gerekirse onlara önderlik ederek Ankara'daki muhataplarıyla görüştüreceğiz. Burada sektör temsilcileriyle birlikte buradaki ürünümüzün tanıtımı ve pazarlanması konusunda destekler vereceğiz. Kültür ve Turizm Bakanlığı tecrübemiz, hemen hemen bütün fuarları görmüş olmamız, inşallah burada bir işe yarayacak. Burada başta tekstil, deri ve perde olmak üzere ürünlerin pazarlanması konusunda sektöre desteğimiz olacak. İnşallah ticareti büyüteceğiz. Bu arada ticaretin büyümesiyle meydana gelen istihdam açığını kapatmak ve Zeytinburnu'ndaki hemşehrilerimizin daha çok iş sahibi olmasını sağlamak üzere Kariyer Merkezi adlı bir merkez kuracağız" dedi.

Gecenin sonunda Cumhur İttifakı Meclis üyesi Adayı Hurşit Bekaroğlu, Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy’a adının yazılı olduğu 28 Numaralı Giresunspor Forması takdim etti. Görkemli gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34