banner32

Başkası laf, Ak Parti icraat yapıyor

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi Cuma günlerini parti çalışmalarına ayırarak adeta biz laf değil icraat yapıyoruz dedi.

Başkası laf, Ak Parti icraat yapıyor
Her Cuma ayrı bir camide sabah namazı kılan Ak Parti Zeytinburnu ilçe yöneticileri daha sonra mahalle birimlerinin organize ettiği cemaatle kahvaltı yapma çalışması bu haftada sürdü. Cuma Akşamı da iki derneğin ziyaret edilmesi çalışması bu hafta da Ordu Ünyeliler derneği ve Konya Bozkır derneği ile devam etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber
 
Ünyeliler derneğinde gündem konusu İstanbul’da vefat edenlerin memlekete gönderilmesi anında araçtaki yakıtın bitmesinden sonra cenaze sahiplerinin kendi paraları ile araca akaryakıt almalarının büyük bir külfet olduğu ifade edildi.
 
Bozkırlılar’ın misafirperverlikleri Ak Parti’yi mutlu etti
 
Konya Bozkırlı’lar derneğinde de ana gündem birlik beraberlik ve kardeşlik duygusu damga vurdu. Konyalı bir dernek yöneticisinin soyadının Ünver olması Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’in soyad benzerliği olan kişiye amcaoğlu olarak latife yapması herkesi güldürdü.
 
Bozkırlılar dernek başkanı Avukat Mustafa Göksu ve yönetimi Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve çalışma arkadaşlarını samimi bir şekilde misafir etmeleri ve toplantıya yoğun katılım göstermeleri Ak Parti heyetini mutlu etti.Bozkır derneğinin yönetiminde yer alan bir çok üyenin aynı zamanda kendi köy veya kasabalarının dernek başkanları olması bir ziyaret ile onlarca dernek balkanını bir arada gördük sohbetinin yapılmasına vesile oldu.Bozkır dernek yönetim kurulu üyesi ve bir önceki dönem Ak Parti belediye meclis üyesi ve Bozkır Sazlı Köyü dernek başkanı Hasan Hüseyin Keser 'de Ak Parti ilçe başkanı ve yönetimi samimi bir şekilde karşıladı.  
 
Dernek ziyaretine ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, yardımcıları ,Yıldırım Emen, Metin Develi,Bilal Akgül ,Av.Saffet Öz yönetim kurulu üyeleri  Hasan Memiş, Yunus Küçük,Ömer Yıldız, Mustafa Arslan,Celal Altuğ,Ahmet Kaya,Çağlar Öztoprak, Aydın Aydınoğlu, Komisyon üyesi Yusuf Doğuş Ak Parti Telesiz mahalle başkanları ve çok sayıda dernek yöneticileri ve üyeleri Ak Parti’nin ziyaret programına katıldı.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34