banner32

ZEYMADER Yılın Son Gününde Kahvaltılı İstişare Toplantısı Yaptı

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği 2017'nin son gününde dernek merkezinde kahvaltılı istişare toplantısı yaptı.

ZEYMADER Yılın Son Gününde Kahvaltılı İstişare Toplantısı Yaptı
Dernek  Başkanı Suat Sarıkaya ilçe Kamuoyunda Derneğimizin Güzel bir imajı var bunu 2018'de de ileriye taşımamız gerekir

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Erhan Şahin

Vakti müsait olan yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltılı istişare toplantısında gazetemize kısa bir açıklama yapan  dernek başkanı Suat Sarıkaya Şunları söyledi "Dernek olarak 2017 yılında birbirinden farklı etkinliklere imza attık. Bunların belli başlıları,İftar  programları, şehitlerimizin ruhlalarına hediye edilmek üzere Mevlid-i şerifler okuttuk, Malatya'lı önemli şahsiyetlere ziyaretler yaptık.

Kadın ve Gençlik kollarımızı kurduk.Zeytinburnu Belediyesinin organize ettiği yöresel günlere katıldık. Dernek vakıf ve STK 'ların organize ettiği etkinliklere katıldık. Zamanınızı almamak adına girmediğim bir çok faaliyetin içinde bulunduk. Yaptığımız sosyal çalışmalarımız ile ilçenin en aktif  ve faal derneği olduğumuzu başka arkadaşlardan duyunca mutlu oluyorum. Bu faaliyetleri 2018'de daha da artırarak yolumuza devam edeceğiz
" dedi.

Derneğin Başkan yardımcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de şunları söyledi "Dernek başkanımız Suat Sarıkaya' yaptığı bütün çalışmaları yönetim kurulu üyeeri istişare ederek ortak akıl ile çalıştığı için başarılı işler çıkarıyor. Bütün yönetim kurulu üyelerinin uyumlu çalışmaları ile Malatya ve Zeytinburnu'nun Sosyal ve Kültürel yaşamına katkıda bulunmaya çalışmak bana keyif veriyor. İnşalah 2018 de daha çok çalışma yaparak do ğruğumuz ve doyduğumuz yere değer katacağız" dedi.

Bugünkü toplantıya katılan diğer dernek Yönetim Kurulu üyeleri, İhsan Tezgider ,Mehmet Orhan,Metin Güzel ve  Musa Bakır'da Dernek başkanı Suat Sarıkaya'nın ifade ettiği düşüncvelere katılarak dereğin başarılarına katkı sunan herkese teşekkür ettilşer.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34