banner32

Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüleri Her Cuma Akşamı Toplanacak

Ramazan Bağatur, Ahmet Menek ve Faik Sönmez’in öncülük ettiği Zeytinburnu Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüleri her Cuma akşamı saat 19 : 30’da memleket mesellerini konuşmak üzere alanlarında uzaman konuşmacıları davet ederek Erdoğan’ın ülkeye ve dünyaya bakış açısını anlatacak panelistleri halk ile buluşturacak gönüllüler programlarının herkese açık olduğunu söylediler.

 Ak Parti İstanbul Milletvekili  Ahmet Hamdi Çamlı Güncel konular hakkında konuştu

İyi bir hatip olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı öncelikle programı tertipleyen Ramazan Bağatur, Ahmet Menek ve Faik Sönmez’e teşekkür ederek konuşmaya başladı.

Çamlı’bazı dış güçlerin yerli işbirlikçiler ile Recep Tayyip Erdoğan’ın dolayısıyla ülkenin başını belaya sokmak adına gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek bizler bunların bur faaliyetlerine duyarsız kalmayacağız.

Her birimiz ülkemiz kalkınması için elimizden ne geliyorsa  onu yapacağız.  Bakınız daha yakın bir süre önce 24 Haziran seçimi bitti. Milletimizde istedikleri desteği alamayanlar şimdide farlı hesaplar yaparak partimizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bizler davamıza sahip çıkarsak kimse bizi yıkamayacaktır  dedi.

Soru ve çapların olduğu program oldukça verimli geçti.

Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüleri Cuma Buluşmalarına kimler katıldı ?

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkan yardımcısı Meryem Aydın, İlçe Yönetim kurulu üyesi Fikret Oğus ve Arzu Sidal,Tepebağ Dutluk Spor Kulübü başkanı Mennan Çayır, Dutluk Camisi Dermek başkanı Ayhan Özdemir, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi muhtar adayı Kadir Şengül, Ak Parti eski Zeytinburnu teşkilat başkanı Hasan Memiş başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüleri’nin organize ettiği Cuma buluşmaları sohbeti katılarak Vekil Ahmet Hamdi Çamlı’yı dinlediler.

Gönüllülerden İhsan Tezgider şunları söyledi “

Bu ümmeti ve memleketi için bir derdini Şahsi bin dermanına değişmeyecek olan çıkarsız beklentisiz bu davanın gerçek sahibi olan bu Kardeşler Topluluğunda olmaktan her zaman şeref duydum, kapımız Allah Rızasını Gözeterek memleketine karınca misali çalışmak emek vermek isteyen herkese açıktır.

Akademisyen, değerli ve milli siyasetçileri, tarihimizi günümüzü ve geleceğimizi daha iyi tahayyül edebilmek İçin davet etmeye onlardan öğrenmeye istişare etmeye devam edeceğiz.

Ben tekrardan emeği geçen herkese Allah Razı Olsun Diyorum. Var Olsunlar

Programın organizatörleri Ramazan Bağatur,Ahmet Menek ve Faik Sönmez’de katılım gösterip kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek  Cuma akşamları saat 19.30 da başlayacak sohbetlerine herkesi beklediklerini ifade ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34