banner32

Feshanede Rize Günleri sona erdi…

Eyüp Rizeyi sevenler ve Rizeliler Derneği ve Çaydef Dernekler Federasyonu,Tunca Derneğininde destek verdiği 3 günlük Feshane günleri sona erdi.

Feshanede Rize Günleri sona erdi…
Hiçbirşey insan ve sağlık kadar önemli değil diyerek 14 yıldır Türkiye ve sağlık turizmine büyük ölçüde katkı sağlayan, kanser ve kalp sağlığında tedavi ve hizmet alanında iddialı olan Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu’nun Başkanlığında görevli tüm ekip, fuar katılımcılarına sağlık alanında tam teşekküllü olarak bilgilendirme ve tedavi amacıyla hizmet verirken, sağlık kurumu ziyaretçilerine 14. Yıldönümünü dolayısıyla 3 ayda bir çıkarılan sağlık dergilerinin 49. sayısında işledikleri çağın hastalıklarından kansere ilişkin konunun uzmanlarının hazırladığı çok önemli yeni bilgiler ışığında çıkarılan kanser ile hasaplaşma adı altında hazırlanan özel sayısı olan dergi hediye edildi.

Avrasya Hospital standtını gezenler genç yaşlı tüm ziyaretçiler ise , sağlığımız Avrasya Hospital'e emanet güler yüzünüz ve samimiyetiniz ile bizlere kaliteli hizmet sunuyorsunuz… Avrasya Hospital şifa kapısında kendimizi sağlık açısından güvende hissediyoruz dediler.

Rize etkinliği boyunca sağlık hizmetinde Feshane ziyaretçilerini yalnız bırakmayan Avrasya Hospital’i ziyaret eden misafirler sağlık ekibinden bilgi alarak büyük ilgi ve destek gösterdi.

İstanbul Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi`nde Eyüp Rize’yi sevenler ve Rizeliler Derneği ve Çaydef Dernekler Federasyonu,Tunca Derneğininde destek verdiği 3 günlük Feshane günlerine AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, MHP MYK üyesi Özcan Pehlivanoğlu, MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu, Eyüp Belediye Meclis Üyesi Kamil Yıldız, 2023İstanbul Platformu Gen Koordinatörü Müjdat Öztürk ve İstanbul’da bulunan derneklerin ve Vakifların başkanları ile çok sayıda Rizeliler katıldı.Kültürel zenginliklerin tanıtıldığı özel etkinlikte mısır ekmeği kara lahana dolması, tereyağ, simit, rize kültürünün kendine has kıyafetleri , tulum büyük ilgi görürken, kemençenin tek adresi’’ kemençe evinin’’ hazırladığı kemençe şov ise etkinliğe katılanlar ziyaretçileri büyüledi.

Etkinliğin ilk gününden itibaren birbirinden değerli Karadenizli sanatçı sahne alırken, etkinliğin son gününde (Pazar) sahne alan Sanatçı İsmail Türüt sevenleriyle buluşarak muhteşem konserine imza attı. İstanbul Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi`nde Eyüp Rizeliler Derneğince hazırlanan `Feshane Rize Günleri` etkinliğine katılan ziyaretçiler sanatçı Türüt’ün şarkılarıyla müziğin büyüsüne kapılarak horon oynarken adeta kendilerin geçtiler. Etkinlik ziyaretçilerin renkli görüntüleriyle sona erdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34