banner32

Mutlu'dan “Seyredeyim Seni Ben“

"Seyredeyim Seni Ben" şarkısı ile müzik sevenlerin karşısına çıkan Mutlu, çıkardığı ilk albümle müzik marketlerde yerini aldı.

 İstanbul Times Muhabiri Elif Günay'la Albüm hakkında konuşan Mutlu;
İstanbul Cağaloğlu Anadolu Meslek Lisesinde daha sonrada İstanbul Üniversitesi "grafik tasarımı" bölümünü okuduğunu ve asıl mesleğinin grafikerlik olduğunu hatta kendi kartlarının tasarımını kendisinin yaptığını belirtti.



Şarkılarımın çoğu Annemin Şiirleri

Albüm çıkarma hayalim Üniversitede başladı. Gittiğim eğlence yerlerinde arkadaşlarımın isteği üzerine şarkı söylerdim. Daha sonra barlardan teklif aldım ve kendimi geliştirdim. Albüm çıkarmayı ilk anneme söyledim. Onun yazdığı şiirleri seslendirmek istediğimi söyledim. O da hem oturup yeni şiirler yazdı hemde yeni eski yazdıklarından şarkı olabilecekleri seçmemi istedi. Yani en büyük avantajım "annem". dedi.

Ben Annemin yeteneklerini almadım. 

Annem gibi oturup şiir yazamıyorum. Bu konuda hiç anneme çekmemişim fakat Albümümde bir şarkı bana ait...
Bu şarkının sözleri erkek arkadaşımdan terk edilince çok kısa bir sürede oluştu. Şarkının adı"Geçmeyen zaman" Ters köşe bir şarkı. Hüzünlü durumu hareketlilikle yansıtmak diye bilirim. 2. klibimi bu şarkıya düşünüyorum.

Albümden Bahseder misiniz?

7.5 ay önce başlanılan hızlı çalışma sonucu oluşan bir albüm oldu. Ekimin 9'una doğum günüme yetiştirmek istedim fakat 9 kasımda albümüm çıktı. Bunda da bir hayır vardır diyorum. Albüme gelince, Albümün adı, "Seyredeyim Seni Ben" çıkış parçam aynı zamanda. Albümde 9 şarkı var 1 tanesi Akustik dediğim gibi şarkılarımın çoğunun sözleri anneme ait albümde bir tane kendi yazdığım birde Murat Güneş'ten aldığım bir parçam var.Şarkılarımın Bestelerini ben yaptım. 


Peki Albüm Tanıtımları Nasıl gidiyor?

SHOW TV magazinde ve TRT Müzik Seyri Alemde çıktım.En son Bodrumda Mandalina Festivalinde sahne aldım.Şarkılarım halka yayılmaya başladı buda beni oldukça mutlu ediyor.

Peki, Tanınıyor olmak nasıl bir duygu?

İnsanlara sesini duyurmak harika bir şey ve onların seni beğendiğini söylemesi kişi için harikulade.Albümüm var diyorum bu şuanda benim en büyük hazzım.En güzeli de annemin defter aralarında kalmış şiirlerin söylenmesi oldu.

Albümden sonra ne değişti?

Öncelikle disiplin diye bir şey girdi hayatıma. Planlı olmayı öğrendim. Artık her şeyimi saatli yapıyorum.Hareketli biriyim ve bundan sonra da bir yere tıkılmak istemiyorum.Halk konserlerine öncelik vereceğim.

Peki ilk klibinizi çektiniz ondan birkaç cümle alalım

Seyredeyim ben çıkış parçama klip çektik. Klipte kendim oynamak istedim sevgilisini çok seven bir kadının duygusal durumunu anlatan bir klip şile de çekildi Klibi çekmek için sabah 6 da kalkıyorduk. Klip gerçekten içime sindi umarım beni dinleyenlerde beğenirler. 

Peki son olarak yapmak istediğiniz planlarınızdan bahsetseniz?

Sözlerini kendim yazdığım şarkıma 2. klip düşünüyorum. 5 ay sonraya bir maksi single planım var. Almak istediğim iki şarkı var onları o albümde görmek istiyorum. Ve bir arapça şarkısını seslendirmek yada sanat müziğini kendi tarzım ile okumak istiyorum. Şimdilik bu kadar...



Ben İstanbul Times Gazete ve Tv muhabiri olarak sizle yaptığım röportajdan çokça keyif aldım Başarılar diliyorum.
 

İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay / Özel röportaj.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34