banner32

Koray ve Funda Mutluluğa evet dedi

Gazetemizin yazarı ve İstanbul Times Tv.nin program yapımcısı Koray Kamacı ve Funda Kabak Mutluluğa evet dedi.

Koray ve Funda Mutluluğa evet dedi
Yazarımız Koray Kamacı hayatını Funda Kabak ile birleştirdi

Gazetemizde yazdığı yazlarıları ile dikkat çeken genç kalem Koray Kamacı vatani görevini bitirir bitirmez Funda Kabak ile Saray Düğün salonunda yapılan görkemli bir düğün ile evliliğe ilk adımı attılar. Damat Koray Kamacı nın
 babası  Feramuz Kamacı ve annesi Pakize Kamacı oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Gelinin Babası Alaaddin Kabak annesi Sakine Kabak'ta  kızını telli duvalı gelin etmenin mutluluğunu yaşadı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Görkemli bir düğün ile dünya evine giren Koray Kamacı’yı bu mutlu gününde sevenleri de yalnız bırakmadı. Baştan sona çok eğlenceli ve keyifli geçen düğünde iş ve siyaset aleminden de önemli katılımlar oldu. Bunlardan siyaset dünyasından özellikle: Birçok platformda yer alan ve başarılı işlere imza atan Şahlanış hareketi genel başkanı Sn. Murat Altun ve değerli temsilcileri, yine çok sevilen ve Siyaset dünyasında çalışkanlığı ile öne çıkan Yurt Partisi Güngören İlçe Başkanı ve aynı zamanda Sn. Saadettin Tantan’ın danışmanı Erkan Macit’de Koray ve Funda çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yine Siyaset ve kültür hizmetleri geçmişte takdir ile anılan Sn. Osman Kumandan’da genç çifti yalnız bırakmadı. Ayrıca E. Emniyet Müdürü Sn. Dursun Eryıldız, tr1 Tv yönetim kurulu Başkanı Sn. Hakan Ceray ve değerli temsilcileri, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğünün değerli polisleri ve amirleri, Çeşitli Yazar ve gazetecilerin yanı sıra, Koray ve Funda çiftinin yanında oldu.

 

Ayrıca iş dünyasından ve özellikle Tekstil camiasından da önemli katılımlar oldu. Bunlardan bazıları: Sude Tekstil yönetim kurlu Başkanı Sn. Çağlar Kamacı ve Finansman müdürü Sn. Engin Kamacı ve de Nakliye Müdürü Sn. Sezgin Kamacı, Orteks ve Doğanlar Tekstil Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Sn. Atilla Doğanlar, Giga Tekstil satın alma müdürü Sn. Adem Akay, Aletex Tekstil satın alma müdürü Sn. Hakan Aslan, ECK Tekstil Yönetim kurulu Başkanı Sn. Nurettin Zengin, Mumak Makine yönetim kurulu başkan yardımcısı Sn. Metin Öksüzömer, Derman Tekstil genel müdürü Sn. Şükrü Kılıç ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Sn. Fatih Kılıç, Un Beyaz Cafe sahibi Sn. Mehmet Gazioğlu da bu görkemli düğünde yer alarak genç çiftin mutluluğuna renk kattılar.

 

Eğitim camiasından da İhsan Mermerci Anadolu Lisesi’nin değerli Hocaları da bu mutlu günde Koray ve Funda çiftini yalnız bırakmadı. Ayrıca Emekli Albay Rıfat Gürek, Emekli Astsubaylar Orhan Gediz ve Mahmut Turhan’da düğüne katılan önemli simalardandı.

 

Düğünde yöresel halk oyunlarından çok güzel karelerde yansıtıldı. Gelen davetliler arasında yöresel oyunlara ilgi çoktu. Ayrıca genç çift düğünde oynadıkları Kafkas dansı ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Bizde İstanbul Times ailesi olarak yazarımız Koray Kamacı ve değerli eşi Funda Kamacı’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34