banner32

GÜNDEM’in Bu Haftaki Bölümü Sazlı Sözlü Oldu

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner tarafından hazırlanan ve İstanbul Time Tv de yayınlanan GÜNDEM programının bu haftaki konuğu halk ozanı Mürsel Sinan oldu.

GÜNDEM’in Bu Haftaki Bölümü Sazlı Sözlü Oldu
 Program çok renkli oldu…

İlk olarak son günlerde her şeye zam gelmesi ile alakalı yazdığı şiiri okuyan Mürsel Sinan daha sonra ise bası bestekar ve sanatçıların abartılı konuşmalarına Tİ ye alarak farklı bir çalışmayı sundu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Akabinde ise Çetiner’in bir arkadaşımın talebi var eğer repertuarınızda var ise okur musunuz demesi ile “Şu dağlarda Kar olsaydım olsaydım” türküsünü söyledi. 

Halk ozanı Mürsel Sinan Geleceğim Zeytinburnu Platformu’nun yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladığını  ve kendisinin de Yüksek İstişare Kurulunda yer almak istediğini söylemesi program yapımcısı ve sunucusu  aynı zamandan platformun kurucu başkanı Hüseyin Çetiner’i memnun etti. Mürsel Sinan Platform ve Hüseyin Çetiner ile alakalı da doğaçlama olarak sazı ve sözü ile güzel şeyler söyledi.

Aşık Veysel’ın unutulmaz eseri Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece bilmiyorum ne haldayım türküsünde ise stüdyo’da hüzünlü ve düşünceli bir durum hakim oldu.

Ozan son olarak da uzun süre görev yaptığı ve emekli olduğu Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Orhan Ayyıldız’ın İstanbul Valisi ve il Milli Eğitim Müdürü imzalı Başarı belgesi alması ile alakalı da kendi üslubu ile tebrik etti.

Renkli bir çalışma olan programı www.İstanbultimes.tv , www.istanbulunsesi.tv ve İstanbul  Times Tv Haber You Tube kanalında izlemeniz mümkün.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34